AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: Bu çirkinliği kendisine yakıştığı için iade ediyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Başkan Erdoğan'ı hedef alan Özgür Özel'e tepki gösterdi. Çelik, "Özgür Özel’in Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı dil kendi siciline eklediği yeni bir çirkinliktir. Bu çirkinliği kendisine yakıştığı için Özgür Özel’e iade ediyoruz." ifadelerini kullandı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi. Çelik, Özel'in "siyaseti zehirleme konusunda yetenekli" olduğunu ve "en kalitesiz siyaset" anlayışını sergilediğini söyledi.
(Foto: AA)
Çelik, Özel'in Başkan Erdoğan'a dönük kullandığı dili "kendi siciline eklediği yeni bir çirkinlik" olarak nitelendirerek, bu çirkinliğin kendisine iade edildiğini ifade etti. Ayrıca, dünya çapında zorlu bir dönemden geçilirken ve Türkiye'nin çevresinde birden fazla savaş varken, Özel'in "savunma kapasitesine saldıran bir siyasi düşkünlüğü temsil ettiğini" belirtti.
(Foto: AA)
AK Parti Sözcüsü, "Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırılara en güçlü siyasetle cevap vermeye devam edeceğiz. Dıştan gelen provokasyonlara ve içeride üretilmeye çalışılan siyasi fitnelere geçit vermeyeceğiz" diyerek partisinin duruşunu netleştirdi.
(Foto: ahaber.com.tr ekran görüntüsü)
AK Parti'li Ömer Çelik, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel siyaset tarihimizin en kalitesiz siyasetini yapıyor ve en çirkin dilini kullanıyor. Aylardır iç politika ve dış politikaya dair her meselede yanlış yerde durma rekoruna defalarca imza attı. Özgür Özel sadece siyaseti zehirleme konusunda yetenekli olduğunu defalarca gösterdi. Özgür Özel'in Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı dil kendi siciline eklediği yeni bir çirkinliktir. Bu çirkinliği kendisine yakıştığı için Özgür Özel'e iade ediyoruz. Özgür Özel, dünya en zor zamanlarından birinden geçerken ve ülkemizin etrafında birden çok savaş varken, savunma kapasitemize saldıran bir siyasi düşkünlüğü temsil ediyor. Yabancıların amaçladığı şeyler, Özgür Özel'in siyaseti oluyor. Bu yabancılaşmış siyasetin iç siyasete dönük sonucu da Cumhurbaşkanımıza çirkin bir dille saldırmak oluyor. Bunu defalarca yaptılar ve her seferinde o çirkin etiketi kendi tabelaları haline getirdiler. Cumhurbaşkanımızın temsil ettiği değerler, milletimiz için güvencedir. Cumhurbaşkanımıza çirkin bir dille saldıranların bu değerlere zarar vermesi mümkün değildir. Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırılara en güçlü siyasetle cevap vermeye devam edeceğiz. Dünyanın bu zor zamanlarında dıştan gelen provokasyonlara da içimizde üretilmeye çalışılan siyasi fitnelere de geçit vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.


