5 ülke büyükelçisinden Başkan Erdoğan'a güven mektubu
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Giriş:
04.11.2025
17:06
Güncelleme:
04.11.2025
17:17
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan, Gana, Filistin, Gine ve Japonya büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti. Ardından büyükelçiler ve beraberindekiler, Başkan Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sırasıyla Lübnan Büyükelçisi Mounir N. Anouti, Gana Büyükelçisi Abdul Nasiru-Deen, Filistin Büyükelçisi Nasri Khalil Salim Abujaish, Gine Büyükelçisi Abdoulaye Fofana ve Japonya Büyükelçisi Masami Tamura'yı kabul etti.
Başkan Erdoğan Lübnan Büyükelçisi Mounir N. Anouti’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. (Foto: AA)
Büyükelçiler, Erdoğan'a güven mektuplarını sundu. Ardından büyükelçiler ve beraberindekiler, Başkan Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
(Foto: AA)
Erdoğan, daha sonra büyükelçilerle ayrı ayrı görüştü.
Başkan Erdoğan Gana Büyükelçisi Sheikh Abdul Nasiru-Deen’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. (Foto: AA)
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN