A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
16 Aralık 2025, Salı
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Güllü’nün kızının beden dili ne anlatıyor? Beden dili uzmanı A Haber’de: Vicdan değil çıkar ve kontrol odaklı! Suriye’yi katletti Moskova’da sefa sürüyor: Beşşar Esad ve ailesinin hayatı deşifre oldu! Kiraya verdiği eve geldi dehşete düştü! Yok artık dedirten görüntü Psikolojik optik illüzyon testi: İlk gördüğün şey kişiliğini açığa çıkarıyor Siyonist propagandaya hizmet eden provokasyon! Sydney’de Müslüman mezarlığına akılalmaz saldırı 1999 sonrasına avantajlı emeklilik: SSK, Bağ-Kur’luya yüzde 5’lik yüksek maaş formülü Avrupa’nın en güzel kasabaları 2025: Türkiye kaçıncı? Evliya Çelebi övgülerle bahsetmişti İstanbul’da 8-9 saatlik elektrik kesintisi: İlçe ilçe tam liste
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri MSB'den Yunanistan'a AB'nin savunma projeleri ile ilgili tepki: Akıllıca değil

MSB'den Yunanistan'a AB'nin savunma projeleri ile ilgili tepki: Akıllıca değil

ahaber.com.tr Haber Merkezi
Giriş: 22.05.2025 12:04 Güncelleme: 22.05.2025 12:29
MSB’den Yunanistan’a AB’nin savunma projeleri ile ilgili tepki: Akıllıca değil

Milli Savunma Bakanlığı'nın haftalık bilgilendirme toplantısı yapıldı. MSB'den yapılan açıklamada, Suriye ile iş birliğinin kararlı şekilde sürdüğü vurgulandı. Gazze'de kalıcı ateşkesin acil sağlanması gerektiği belirtilirken, "İsrail'e yönelik etkili adımlar atılmalı." denildi. Türkiye ile İsrail arasındaki çatışmasızlık mekanizması ile ilgili görüşmelerin sürdüğü belirtildi. MSB ayrıca Yunanistan'ın Türkiye'yi AB Savunma Projelerinin dışında bırakma çabasının "akıllıca olmadığını" vurguladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir hafta içerisinde, Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 PKK'lı teröristin teslim olduğunu bildirdi.

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Bakanlık Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, Bakanlık'ta düzenlenen haftalık basın bilgilendirme toplantısında konuştu.

MSB: GAZZE'DE KALICI ATEŞKES ACİL SAĞLANMALI


Aktürk, ülkenin savunma ve güvenliği için var gücüyle çalışan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, başta terör olmak üzere ülkenin birlik ve bütünlüğüne yönelen her türlü tehdide karşı mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürdüğünü vurguladı.

Terör örgütünün eylem ve hareket kapasitesinin tamamen sıfırlanması için operasyon ve arama-tarama faaliyetlerine devam edildiğini belirten Aktürk, "Son bir hafta içerisinde, Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 PKK'lı terörist teslim olmuş, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen teröristlere ait mağaralarda çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilerek kullanılamaz hale getirilmiştir." ifadesini kullandı.

Aktürk, hudutlarda üst seviyede güvenliğin tesis edildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Hafta boyunca 2'si terör örgütü mensubu olmak üzere 146 şahıs yakalanmış, 1 Ocak'tan bugüne kadar sınırlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken yakalananların sayısı 2 bin 179 olmuştur. Son bir haftada engellenen 1443 şahıs ile bu yıl içerisinde hudutlarımızda engellenen kişi sayısı da 33 bin 627'ye ulaşmıştır. Yine, bu hafta içerisinde Van hudut hattında yapılan arama-tarama faaliyetinde yaklaşık 13 kilo uyuşturucu madde ele geçirilmiştir."

MİT Başkanı İbrahim Kalın ile geçtiğimiz günlerde Suriye Cumhurbaşkanı Şara görüşmüştü. (AA)MİT Başkanı İbrahim Kalın ile geçtiğimiz günlerde Suriye Cumhurbaşkanı Şara görüşmüştü. (AA)

SURİYE
Suriye'de, istikrarın tesisi ve sığınmacıların gönüllü, güvenli ve onurlu bir şekilde geri dönüşlerinin sağlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü hatırlatan Aktürk, "Suriye'deki harekat bölgelerinde mayın ve el yapımı patlayıcı ile tünel tespit ve imha faaliyetlerimiz aralıksız sürdürülmektedir. Egemenlik ve toprak bütünlüğünü desteklediğimiz Suriye'de kalıcı güvenliğin sağlanması ve Suriye'nin savunma ve güvenlik kapasitesinin artırılmasına yönelik yakın işbirliğimiz kararlılıkla devam etmektedir." dedi.

Aktürk, bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Tümgeneral İlkay Altındağ ve beraberindeki askeri heyetin 20 Mayıs'ta Suriye'yi ziyaret ettiğini hatırlatarak, "Suriye Savunma Bakanı tarafından kabul edilen heyetimiz, askeri işbirliği ve koordinasyon konularında görüş alışverişinde bulunmuştur." bilgisini paylaştı.

BÖLGESEL VE İKİLİ İLİŞKİLER
Tuğamiral Aktürk, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, 7 gün 24 saat esasıyla terörle mücadelesini ve sınırları korumayı sürdürdüğünü belirterek, bölgesel ve küresel barış ve istikrar için uluslararası misyonlar ile dost ve müttefik ülkelerdeki eğitim-danışmanlık faaliyetlerinin de devam ettiğini söyledi.

18'inci Balkan Ülkeleri Genelkurmay Başkanları Konferansı'nın, 27-29 Mayıs tarihleri arasında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'ın ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirileceğini hatırlatan Aktürk, "Balkan ülkeleri arasında dönüşümlü olarak icra edilen bu konferansa 10 ülkenin Genelkurmay Başkanı ile NATO üst düzey komutanlarının katılması planlanmaktadır." açıklamasını yaptı.

Tuğamiral Aktürk, İsrail'e ilişkin son durum hakkında ise şu ifadeleri kullandı: "İsrail'e karşı seslerin yükseldiği ve barış müzakerelerinin devam ettiği bu süreçte, İsrail'in saldırılarını genişletmesi, yoğunlaştırması, toplu katliamlarını sürdürmesi ve diplomatlara dahi saldırması barışa ne kadar uzak olduğunun göstergesidir. Filistinli çocukların ölmesi, insani yardımların girişinin engellenmesi ve kalan Filistin halkının yerlerinden edilmeye çalışılmasına karşı, ateşkesin acil sağlanması ve uluslararası toplumun hukuki ve insani yükümlülükler doğrultusunda İsrail'e yönelik etkili adımlar atmasının gerekliliğini bir kez daha vurguluyoruz."

MSB önümüzdeki süreçte yapılacak tatbikatlarla ilgili de bilgi verdi. (AA)MSB önümüzdeki süreçte yapılacak tatbikatlarla ilgili de bilgi verdi. (AA)

EĞİTİM VE TATBİKATLAR
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ulusal ve uluslararası eğitim ve tatbikat faaliyetlerini de başarıyla sürdürdüğünü belirten Aktürk, bu çerçevede 12-30 Mayıs tarihleri arasında Kayseri'de Erciyes Hava İndirme, 12-23 Mayıs tarihleri arasında Konya'da Uluslararası Anadolu Ankası tatbikatlarının sürdürüldüğünü söyledi.

Aktürk, katılımcı ülkelerin personel kurtarma unsurları arasında eğitim, işbirliği ve birlikte çalışabilirliği geliştirmenin amaçlandığı Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı'na, ABD, Almanya, Azerbaycan, İtalya, Katar, Polonya, Romanya, Slovakya ve Suudi Arabistan'ın fiili, 12 ülkenin ise gözlemci olarak katıldığı bilgisini paylaştı.

Aktürk, 26-30 Mayıs tarihleri arasında ise Konya'da Türkiye-Azerbaycan Ortak Elektronik Harp Tatbikatı'nın yapılmasının planlandığını söyledi.

Isparta'daki Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında 5-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 18 ülkeden 26 keskin nişancı timinin yer aldığı "5'inci Uluslararası En İyi Keskin Nişancı Timi Yarışması"nda birincilik ve ikincilik elde eden Kara Kuvvetleri timleri ile üçüncü olan Özel Kuvvetler Komutanlığı timini tebrik eden Aktürk, şu ifadeleri kullandı: "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 14-19 Mayıs tarih aralığında gerçekleştirilen spor müsabakalarında TSK Spor Gücü Komutanlığımızın, Konya'da icra edilen Türkiye Yarı Maraton Ligi Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan kır koşusu, Antalya'da düzenlenen Uluslararası Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda 9 Türkiye rekoru kırarak 98 madalya elde eden yüzme, Antalya'da gerçekleştirilen Uluslararası Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda 32 madalya kazanan kick boks, Ankara'da icra edilen Engel Atlama Kupası'nda 18 madalya elde eden binicilik, Zonguldak'ta düzenlenen Türkiye Oryantiring Bayrak Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan koşarak hedef bulma, İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 6'ncı Uluslararası Yat Yelken Şampiyonası'nda birincilik ve ikincilik elde eden yelken takımları ile Diyarbakır'da düzenlenen Üniversiteler Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü olan Milli Savunma Üniversitemizi ve dereceye giren tüm sporcularımızı bir kez daha kutluyoruz."

SAVUNMA SANAYİSİ
Tuğamiral Aktürk, yerli ve milli savunma sanayisi ürünleriyle TSK'nın imkan ve kabiliyetlerinin artırılması çalışmalarına da devam edildiğini belirterek, bu kapsamda Kara Kuvvetleri Komutanlığınca muhtelif miktarda, "NEFER Kuleli Zırhlı Muharebe Aracı" ile "5,56 milimetre Piyade Tüfeği"nin (SAR-56) muayene ve kabul faaliyetlerinin tamamlanarak envantere alındığını ifade etti.

Aktürk, ayrıca bugün, Hava Kuvvetleri Uzay Komutanlığı ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii ve Stratejik Bütçe Başkanlıkları ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) katılımıyla İMECE Yer Gözlem Uydu Sistemi'nin kabul ve envantere alma töreninin yapılacağını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, Türkiye-İsrail Çatışmasızlık Mekanizması'na ilişkin, "Suriye'de istenmeyen olayların yaşanmaması için bir çatışmasızlık mekanizması kurulması konusunda, teknik görüşmeler muhataplarımız ile koordineli devam etmektedir." ifadesini kullandı.

Bakanlık kaynakları, haftalık basın bilgilendirme toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milli Savunma Bakanlığı heyetinin Suriye'ye yaptığı son ziyaretle ilgili sorular üzerine kaynaklar, görüşmenin MSB heyetiyle Suriye Savunma Bakanı Tümgeneral Murhef Ebu Kasra arasında gerçekleştiğini hatırlattı.

Görüşmede, Türkiye ve Suriye arasında savunma alanında işbirliğini güçlendirme, Suriye'nin güvenlik kapasitesini artırma, iki ülke arasında koordinasyonu geliştirme ve terörle mücadelede işbirliği konularının ele alındığını belirten kaynaklar, "Bu ziyaret, Türkiye-Suriye normalleşme sürecinde önemli bir adım olarak değerlendirilmekte ve bölgedeki istikrarın sağlanmasına yönelik çabalarımıza katkı sağlamaktadır." dedi.

Bakanlık kaynakları, Türkiye-İsrail Çatışmasızlık Mekanizması ile ilgili sorular üzerine, "Suriye'de istenmeyen olayların yaşanmaması için bir çatışmasızlık mekanizması kurulması konusunda, teknik görüşmeler muhataplarımız ile koordineli devam etmektedir. Bu konuda daha önce ifade ettiğimiz gibi resmi makamlar dışında yapılan açıklamalar dışındaki haber ve bilgilere itibar edilmemelidir." yanıtını verdi.

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Bakanlık Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk (AA)Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Bakanlık Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk (AA)

YUNANİSTAN'IN TÜRKİYE'Yİ AB SAVUNMA PROJELERİNİN DIŞINDA BIRAKMA ÇABALARI
Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye'yi Avrupa Birliği (AB) savunma projelerinin dışında bırakma çabalarıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Türkiye'nin bölgesinde sahip olduğu kritik rolü ve Avrupa'nın güvenliği için önemini yok saymaya yönelik çabalar başarısız olmaya mahkumdur. İkili anlaşmazlıkları çok taraflı platformlara taşımak ve ülkemizi dışlamaya yönelik bir tutum sergilemek iyi niyetli olmadığı gibi akıllıca bir adım da değildir. NATO ve AGİT üyesi, AB'nin ise aday ülkesi olarak Türkiye, gelişen savunma sanayisi, bölgesel krizlerin çözülmesinde üstlendiği önemli roller ve güçlü ordusuyla Avrupa güvenlik mimarisinin ayrılmaz bir parçasıdır. Türkiye'nin gücünü anlamayanlara anlatmaya devam edeceğiz. Diğer yandan AB üyeliği ülkemiz için stratejik bir hedef olmaya devam etmektedir. Türkiye ve AB savunma ve güvenlik, terörle mücadele, düzensiz göçün önlenmesi gibi birçok konuda uzun dönemli stratejik çıkarları paylaşmaktadır. Avrupa güvenliğinin ancak kapsayıcılık, stratejik öngörü ve kolektif dayanışma ile güçlendirilebileceğini, bunun için vizyoner bir yaklaşıma ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz."

YUNAN MAKAMLARININ PONTUS İDDİALARI
Yunan makamlarının 19 Mayıs'ta sözde Pontus iddialarıyla ilgili açıklamalarını da değerlendiren kaynaklar, şunları söyledi: "Asılsız iddialarla şanlı tarihimizi karalamayı ve milletimizin milli mücadelesine gölge düşürmeyi hedefleyenler ne kadar çabalarsa çabalasın tarih ve hakikat değiştirilemez. Tarihsel gerçekleri çarpıtarak bir soykırım yalanı ortaya atanların gerçekleştirdikleri katliamların vahşeti, bugün hala toplumsal hafızada yer almaya devam etmektedir. Bizleri gerçekleşmemiş suçların faili olarak göstermeye çalışanlar, bu beyhude çabadan vazgeçmeli ve önce kendi tarihlerinin kirli sayfaları ile yüzleşecek cesareti göstermelidir."

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Defender Europe'un alt tatbikatlarından olan Immediate Response 25'in Türkiye'ye karşı yapıldığı ve ülkemizin bu nedenle tatbikata çağırılmadığı gibi iddialara ilişkin şunları aktardı: "Biz 2020 yılından bu yana her sene bu tatbikat ile ilgili açıklamalarda bulunuyoruz. Defalarca bunu anlattık. Bu tatbikatın bir internet sayfası var. Oraya girerseniz bunun ne tatbikatı olduğu, ne maksatla yapıldığı, nerelerde yapıldığı hepsi var. Tatbikata ilişkin basında yer alan iddiaların tümü yalan ve yanlıştır. ABD'nin ve NATO'nun ülkemize bakışı merak ediliyorsa, son dönemde hem ABD Başkanı'nın hem de NATO Genel Sekreteri'nin ülkemizle ilgili açıklamalarına bakmakta fayda var. ABD ve NATO için Türkiye'nin ne ifade ettiği defalarca en yetkili kişiler tarafından vurgulanmışken bu tatbikatın Türkiye'yi hedef aldığını söylemek zorlama bir yorumdan ibarettir."

MSB’den Yunanistan’a AB’nin savunma projeleri ile ilgili tepki: Akıllıca değil
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
MSB’den Yunanistan’a AB’nin savunma projeleri ile ilgili tepki: Akıllıca değil MSB’den Yunanistan’a AB’nin savunma projeleri ile ilgili tepki: Akıllıca değil MSB’den Yunanistan’a AB’nin savunma projeleri ile ilgili tepki: Akıllıca değil
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Başkan Erdoğan’dan net mesaj: Nefret siyasetine prim vermeyiz
Ünlülere uyuşturucu operasyonu! Mehmet Akif Ersoy’un testi pozitif çıktı
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Psikolojik optik illüzyon testi: İlk gördüğün şey kişiliğini açığa çıkarıyor
  • 1999 sonrasına avantajlı emeklilik: SSK, Bağ-Kur'luya yüzde 5'lik yüksek maaş formülü
  • Avrupa’nın en güzel kasabaları 2025: Türkiye kaçıncı? Evliya Çelebi övgülerle bahsetmişti
  • İstanbul'da 8-9 saatlik elektrik kesintisi: İlçe ilçe tam liste
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 3000 personel alımı başladı! Şartlar ve branşlar
  • 2026 LGS ne zaman, hangi tarihte yapılacak? MEB sınav takvimi
  • TOKİ başvuruları bitiyor! Sonuçları ne zaman? 500 bin sosyal konut kura takvimi
  • 2 güne dikkat! 8 kuvvetinde fırtına, sağanakla karışık kar yolda: Ankara, Erzincan, Sivas
  • Steam kış indirimleri ne zaman başlıyor? İşte başlangıç ve bitiş tarihi
  • Vitamin D ve kalsiyumu birlikte alırsanız kemiklerinizde ne olur?
  • Zemheri ayı nedir, kaç gün sürer? İşte 2025-2026 Zemheri başlangıç ve bitiş tarihi
  • Türkiye’nin en nadir bebek isimleri: Sadece bir kişide var! İşte TÜİK'in o listesi
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS