Metrobüs durağındaki facia sonrası o şoför tutuklandı!

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
ahaber.com.tr Haber Merkezi
Metrobüs durağındaki facia sonrası o şoför tutuklandı!

Beylükdüzü mevkisinin Haramidere durağında 2 metrobüsün çarpışması sonucu 1 kişi ölmüş 57 kişinin ise yaralandığı kaza sonrası gözaltına alınan metrobüs şoförü Şaban Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Beylikdüzü Haramidere durağında metrobüsün durmayarak önündeki araca çarpması sonucu kaza meydana geldi. Olayda 1 kişi ölmüş 57 kişi ise yaralanmıştı. Gözaltına alınan metrobüs şoförünün taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan tutuklandığı aktarıldı.

KAZA ANINDA YOLCULAR SAVRULDU!

Güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkması ile birlikte karlerde metrobüse çarpan otobosün içindeki yolcuların savrulduğu anlar yer alıyor. Bir diğer güvenlik kamerası görüntüsünde ise şoförün kaza öncesi ve sırasında verdiği tepki ile çarpmanın etkisiyle yolcuların savrulduğu anlar görülüyor. 1 kişinin öldüğü 57 kişinin yaralandığı kaza anı şoför mahallinde bulunan kameraya da yansımıştı .

FOTOĞRAF: EKRAN GÖRÜNTÜSÜFOTOĞRAF: EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Görüntülerde metrobüse arkadan çarpan diğer metrobüs şoförünün kazanın yaşandığı anlarda verdiği tepki ve yolcuların savrulduğu anlar yer alıyordu.

FOTOĞRAF: EKRAN GÖRÜNTÜSÜFOTOĞRAF: EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

TAKSİRLE ÖLÜME NEDEN OLMA

Olayla ilgili gözaltına alınan metrobüs şoförü Şaban Ş. Çıkarıldığı mahkemece taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF: EKRAN GÖRÜNTÜSÜFOTOĞRAF: EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Mobil uygulamalarımızı indirin