Bakan Güler'den Şehit Astsubay Üstçavuş Ufuk Akıncı’nın ailesine taziye ziyareti! "Şehidimizin kanı yerde kalmadı"
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit düşen kahraman silah arkadaşımız Astsubay Üstçavuş Ufuk Akıncı’nın baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Güler, Ufuk Akıncı'nın baba evinde, "Ufuk evladımız büyük bir kahramanlıkla kendi birliğinin en önünde giderken şehit oldu. Ama şehit edenleri de dün bulduk, ikisini de geberttik Allah'a şükür. Kanı yerde kalmadı." ifadelerini kullandı.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit düşen kahraman silah arkadaşımız Astsubay Üstçavuş Ufuk Akıncı'nın baba evine taziye ziyaretinde bulundu.
(Fotoğraf: DHA)
"KENDİ BİRLİĞİNİN EN ÖNÜNDE GİDERKEN ŞEHİT OLDU"
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şehit Astsubay Ufuk Akıncı'nın baba evinde, "Ufuk evladımız büyük bir kahramanlıkla kendi birliğinin en önünde giderken şehit oldu. Ama şehit edenleri de dün bulduk, ikisini de geberttik Allah'a şükür. Kanı yerde kalmadı." ifadelerini kullandı.
(Foto: DHA)
Ziyarette, Bakan Güler'e Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Ankara Garnizon Komutanı Tümgeneral Ahmet Kurumahmut eşlik etti.
Şehidin ailesiyle yakından ilgilenen ve başsağlığı dileklerini ileten Bakan Güler, Türk milletinin kahraman şehitlerine olan minnetini dile getirdi. Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirten Güler, şehitlerin kanının yerde kalmadığını vurguladı.
ŞEHİDİMİZİN İNTİKAMI İŞTE BÖYLE ALINDI
Astsubay Ufuk Akıncı'yı Irak'ın kuzeyinde şehit eden PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirildiğini gösteren görüntüler ortaya çıktı.
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
