Trabzon’da CHP ve DEM’in 'Kent Uzlaşısı' deşifre oldu!
31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere artık sayılı günler kaldı. DEM Parti ve CHP arasındaki 'Kent Uzlaşısı' İstanbul, İzmit, Mersin ve Şanlıurfa’nın ardından Trabzon’da da deşifre oldu. DEM Parti’nin, daha önce kendilerini destekleyen CHP’nin Ortahisar Meclis üyesi adayı için, 5 bin kişiyi arayıp destek istediği ortaya çıktı.
Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlerde Kandil'in siyasi uzantısı DEM Parti'ye yanaştı. Kent Uzlaşısı adı altında 'Kandil İttifakı'na imza attı.

İstanbul, İzmit, Mersin ve Şanlıurfa'da kendi adaylarını geri çekerek DEM'li adayları desteklediğini açıkladı. DEM'lenen CHP'ye tepki yağarken Trabzon'da da kirli ittifaka imza atıldı.

DEM'Lİ ADAY DESTEK İSTEMEYE BAŞLADI
Bir dönem eski adıyla HDP'de siyaset yapan, hatta son Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde HDP'ye açık destek veren ve sosyal medya hesaplarından oy pusulasını paylaşan, iş insanı Fikret Ataman, kent uzlaşısıyla Trabzon'un Ortahisar ilçesinde CHP listelerinden meclis üyesi olarak yer aldı.


