A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
18 Aralık 2025, Perşembe
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Lekeler bile çağa ayak uydurdu! Temizlikte bilmediğiniz büyük değişim Boğaz’daki yalıda referanslı uyuşturucu partileri! Savcılık düğmeye bastı: Bataklık kurutuluyor 19 Aralık Cuma hutbesi konusu ve tam metni: Her Anımızı Ebedi Kazanca Dönüştürebiliriz Mandıra Filozofu’nun Güliz’i Ayda Aksel’in kızı annesinin birebir aynısı! DSİ 328 personel alımı başvuru ekranı: Başvuru şartları neler, kadro dağılımı belli mi? Uyuşturucudan gözaltına alınan Mümine Senna Yıldız’ın evi mercek altında! Giriş çıkışlar tek tek inceleniyor Çocuğunuz sizi kopyalıyor olabilir! Anneden öğrenilen 7 davranış Şarkıcı Altay’ın bilinmeyen takıntısı! Sahne alışkanlığı şaşkınlık yarattı
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri MHP lideri Devlet Bahçeli'den Antalya'da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Antalya'da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz

Giriş: 13.05.2023 17:08 Güncelleme: 13.05.2023 19:49
MHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz

Seçimlere saatler kala partiler de son mitinglerini yaptı. MHP lideri Devlet Bahçeli, 14 Mayıs öncesi son mitingini Antalya'da düzenledi. Bahçeli konuşmasında "Tarihi günün arifesindeyiz. Herkesten ricam sandığa gidip geleceğinize sahip çıkın." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Geldiğimiz bu aşamada HDP neyse CHP ve İYİ Parti aynısıdır. Aralarında hiçbir fark kalmamıştır. Yeşil Sol Parti demek CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini birden ele geçirmiştir." dedi.

Bahçeli, partisince Antalya Kepez Miting Alanı'nda düzenlenen, "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında, seçimlerin ülkenin dirliğine, milletin birliğine, demokrasinin geleceğine, insanın huzur ve refahına hayırlı sonuçlar getirmesini diledi.

Seçimlerin sağduyulu, sakin ve demokratik olgunlukla gerçekleşmesi temennisinde bulunan Bahçeli, vatandaşların sandığa gitmeleri ve oylarını kullanmaları gerektiğini belirtti.

Yeni Türkiye'nin temellerini attıklarını, gelenin Türk asrı, geleceğin de Türkiye olduğu inancında olduklarını vurgulayan Bahçeli, milli birlik ve dayanışma azmini daha da perçinleyecek heyecanlarının olduğunu kaydetti.

Bahçeli, yarın Anneler Günü'nün kutlanacağını anımsatarak, annelerin gözünden yaş akmaması gerektiğini dile getirdi.

Seçimlerin ardından ya onurlu ve huzurlu bağımsız bir millet olarak yaşayacaklarına ya da küresel oyunlara boyun eğerek her türlü zillete katlanacaklarına dikkati çeken Bahçeli, "Ya işbirlikçilerin, ihanet lobisinin, Türk ve Türkiye düşmanlarının tahriklerine ve mütecaviz emellerine boyun eğeceğiz. Ya da milli kimliğin güvencesi, milli devletin savunucusu, milli birlik ve kardeşliğin sevdalısı MHP ve Cumhur İttifakı'na destek vereceğiz." ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz

"LİDER ÜLKE TÜRKİYE'YE ULAŞMAK İÇİN YARIN KİLİT ÖNEMDEDİR"
"Doğru zaman, doğru adam, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"
diyen Bahçeli, şöyle konuştu: "Hamdolsun gelişmeler de bu yöndedir. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefleri için Cumhur'un zaferi milli bir zarurettir. Lider ülke Türkiye'ye ulaşmak için yarın kilit önemdedir. Ortak paydamız, vatan ve bayrak sevgisidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü yeni bir demokratik şahlanışa sahne olmalıdır. Yolumuzu kesmek istiyorlar, müsaade etmeyiniz. Yürüyüşümüzü durdurmak istiyorlar, müsamaha göstermeyiniz. Milletimizi etnik ve mezhep temelinde ayrıştırmak istiyorlar, fırsat vermeyiniz. Ülkemizi küresel emperyalizmin denetim ve kontrolüne sokmak istiyorlar, imkan tanımayınız. Özerk yönetimin, federasyonun, Kürdistan'ın önünü açmak, bölünmüş ve parçalanmış bir Türkiye'nin oluşmasını istiyorlar, asla tahammül etmeyiniz."

Bahçeli, söz, sıra ve yetkinin millette olduğuna değinerek, şöyle devam etti: "Geldiğimiz bu aşamada HDP neyse CHP ve İYİ Parti aynısıdır. Aralarında hiçbir fark kalmamıştır. Yeşil Sol Parti demek CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini birden ele geçirmiştir. Samimiyetle uyarıyorum, CHP'ye ve İYİ Partiye oy veren kardeşlerimizin dikkatini çekiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Kandil'e gidecek, teröristlere can simidi olacaktır. Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy saldırı, suikast ve kanlı eylemlere hizmet edecektir. CHP'ye ve İYİ Partiye verilecek her oy Türkiye'nin önünü kesecek, Türk milletinin tarihi yürüyüşünü sekteye uğratacaktır. İnanıyorum ki Antalya bu vebale ortak olmaz, olamaz. Antalya PKK'nın gölgesine saklanan, FETÖ'nün maskesini takan Kılıçdaroğlu'na olur vermez, veremez."

MHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz

"KÜRESEL EMPERYALİZM ZİLLET İTTİFAKINI ELE GEÇİRMİŞTİR"
Karşılarındaki ittifakın terör örgütleriyle aynı karede, aynı hizada, aynı gayede olduğunun altını çizen Bahçeli, şunları kaydetti: "Küresel emperyalizm zillet ittifakını ele geçirmiştir. Yeminli Türkiye düşmanları umudunu zillet ittifakına bağlamıştır. Antalya bu yürek yaralayıcı siyaset anlayışına nasıl sabır gösterecektir? Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş'ı serbest bırakacağını vaat etmiştir. Bu teröriste 'şeref madalyası takacağım' demiştir. YPG'nin vatanını koruyan örgüt olduğunu söylemiştir. Türkiye'nin beka sorunu olmadığını, asıl devletin beka sorununa dönüştüğünü namertçe ileri sürmüştür. Türk milliyetçiliğine utanmadan iftira atmıştır. Üstelik toplumu böldüğünü, iç düşman yarattığını, kutuplaştırdığını ve ilkel olduğunu ifade edecek kadar akıl ve zeka ölçülerinden kopmuştur. Türklüğü Anayasa'dan çıkarma sözü verenlerle can ciğer kuzu sarması olmuştur. Kılıçdaroğlu Anayasa'nın 66'ncı maddesinde ifade edilen, 'Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür' çerçevesindeki Türk vatandaşlığı tanımından rahatsızlığını göstermiştir. Kapsayıcı ve kuşatıcı bir vatandaşlık tarifinden yana olduğunu iddia etmiştir. Yani Türklüğü düşman gören bir şahıs Cumhurbaşkanı adayıdır. Ahlaklı insan sorumluluk duygusu yüksek insandır."

Karşılarındaki ittifakta ne ahlak ne de sorumluluk duygusu bulunduğunu aktaran Bahçeli, "Sürekli yalan söyleyen, milleti aldatan bir ittifak ve bu ittifakın adayı karşımızdadır. Biliniz ki yalandan vergi alınmış olsaydı, zillet ittifakını oluşturan partilerin hepsi iflas bayrağını teker teker çekerlerdi. Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyetle sorunu vardır. Kılıçdaroğlu'nun Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile sorunu ağırdır. Irak ve Suriye tezkerelerine 'hayır' diyerek PKK'nın temellerine hizmet eden bir şahıstan Türkiye Cumhurbaşkanı olamaz. Bölücü teröristlerin desteğini alan, İstiklal Marşı'mıza, al bayrağımıza, üniter devlet yapımıza ve milli kimliğimize husumet besleyenlerle ortaklık kuran bir şahıstan cumhura baş olamaz, olmamalıdır. 'Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım ediyor' diyen bir partiden Türkiye'ye hayır gelmez." diye konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz

"TERÖRİSTE ACIMAK MİLLİ BİRLİK VE KARDEŞLİĞİMİZİ YOK SAYMAKTIR"
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a siper olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Terörist Demirtaş, İmralı canisinin heykelini dikeceklerini söylüyordu. 6-8 Ekim olaylarında 51 kişinin ölümüne neden olmuştu. Haine merhamet mazluma ihanettir. Teröriste acımak milli birlik ve kardeşliğimizi yok saymaktır. Şerefin, namusun tavizi olmaz, bunlarla mündemiç vatanın tavizi olmaz, milletin tavizi olmaz, devletin teslim olması diye bir şey söz konusu olamaz. Beş kuruşa vatan satan, üç kuruşa köle, bir dolara da hain olur. Nefsine yenilen iki dünyasını da kaybeder. Bölücüye, teröriste, vandallara, vatansızlara, milliyetsizlere, iblis piyonlarına, yıkım müteahhitlerine, zillet ittifakına bırakılacak ne ülkemiz ne de yurdumuz vardır. Maalesef ve aleni şekilde görülüyor ki CHP ve İYİ Parti yönetimi PKK ile sadece ittifak halinde değil, bu bölücü ve cani örgütün yedeği haline gelmişlerdir."

Antalya'daki çiftçi ve turizmcilere seslenerek "gelin birlikte yürüyelim" diyen Bahçeli, "Yaylasında hayal kuran Yörük kardeşim, gelin hevesle ve heyecanla Türk ve Türkiye Yüzyılı'na kucak açalım. Huzur, güvenlik, şeref, haysiyet, kudret için MHP ve Erdoğan'a 'evet' diyeceksiniz." şeklinde konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz

MHP lideri Bahçeli, bir teröristin 14 Mayıs'ta sadece cumhurbaşkanının değil, sistemin de değişeceğini söylediğini dile getirerek, şunları ifade etti: "Yine bir başka terörist, 'Türkiye'nin Suriye ve Irak'tan geri çekilmesini sağlayacağız' ifadesini kullandı. İngiliz The Economist Dergisi, muhalefetin iktidar olması halinde güney sınırlarımız boyunca bir terör koridorunun açılacağını, Türk dış politikasının tamamen değişeceğini, S-400 hava ve savunma füze sisteminin de depoya alınıp çürümeye bırakılacağını iddia etmiş. Kılıçdaroğlu, ABD'yi selamlamak amacıyla Rusya'yı hedef almış, son günlerdeki rezil montajlardan, ahlaksız kumpaslardan bu ülkeyi sorumlu tutmuştur. Rusya yönetimi de bu iddiayı reddetmiştir. Kılıçdaroğlu emperyalizmin ağına takılmış, hitabında Türkiye'yi teslim etmek için pusuya yatmıştır. Türkiye'nin Doğu ile Batı arasındaki dengeli politikası sömürgeleşmiş Kılıçdaroğlu'nu çılgına çevirmektedir. Bunu gelsin de Antalya'da sebze üreticilerine, turizm sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarına anlatsın. Kılıçdaroğlu ihracatımıza darbe vurmak için tetikte beklemektedir. Kılıçdaroğlu turizm sektörüne zarar vermek için elinden geleni ardına koymamaktadır. CHP'nin başına kasetle oturan bu şaibeli şahıs, yeni bir kaset skandalıyla bir cumhurbaşkanı adayının çekilmesine hizmet etmiştir. CHP yönetimi kulislerin ve kara kampanyaların eline düşmüştür."

Türk ve İslam düşmanlarının Kılıçdaroğlu'nun arkasında durduğunun altını çizen Bahçeli, terörü aklamaya, arkalamaya, arındırmaya ve asıl maksadını saklamaya niyetlenen ülkelerin boş hayal kurduğunu belirtti.

MHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz

"CHP'sinden İYİ Partisine varıncaya kadar koalisyon dönemlerine övgüler düzen siyasi zihniyetler milletimizin ve ülkemizin muntazam gerçekleriyle ters düşen aymazlardır" diyen Bahçeli, Türkiye'yi boyunduruk altına almayı planlayanlara duvar öreceklerini söyledi.

Bahçeli, ABD başta olmak üzere Avrupa Birliği'nin önde gelen ülkelerinin ve onların Türkiye'deki işbirlikçilerinin Türkiye'de sistemi değiştirmek, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı siyasi hayattan silmek istediğini belirterek, "Anadolu çocuğu Recep Tayyip Erdoğan alayına yeter" ifadesini kullandı.

Açık hava toplantısına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
MHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyizMHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyizMHP lideri Devlet Bahçeli’den Antalya’da 14 Mayıs öncesi kritik mesaj: Tarihi günün arifesindeyiz
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
Uyuşturucudan gözaltına alınan Mümine Senna Yıldız’ın evi mercek altında! Giriş çıkışlar tek tek inceleniyor
dr reklam
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Her şeyi kendi lehine çevirebilen 3 burç: Çıkarlarını hep ön planda tutarlar
  • 19 Aralık Cuma hutbesi konusu ve tam metni: “Her Anımızı Ebedi Kazanca Dönüştürebiliriz”
  • Lekeler bile çağa ayak uydurdu! Temizlikte bilmediğiniz büyük değişim
  • DSİ 328 personel alımı başvuru ekranı: Başvuru şartları neler, kadro dağılımı belli mi?
  • Çocuğunuz sizi kopyalıyor olabilir! Anneden öğrenilen 7 davranış
  • Üç aylar orucu nedir, nasıl niyet edilir? 2025 3 aylar orucu ne zaman başlayacak?
  • KPSS branş bazında sıralamalar güncellendi! 2024 lisans, ön lisans ve ortaöğretim
  • KPSS nitelik kodu nedir, ne anlama geliyor? 6225, 2023, 3222… A’dan Z’ye kodlar
  • Geçmeyen kaşıntı ve kuruluk: Egzama neden olur, belirtileri nelerdir? Egzama nasıl geçer?
  • Torba yasayla emeklilikte hesap değişiyor! Borçlanma, maaş, GSS... İşte yeni reformlar
  • Beyin yaşı değiştirilebilir mi? Doğru alışkanlıklar beyni 8 yıl daha genç gösteriyor
  • Sahil Güvenlik Komutanlığı 350 uzman erbaş alımı ne zaman? Kimler başvurabilir?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS