A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
05 Aralık 2025, Cuma
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Milyoner’de çeyrek altın sorusu ekrana kilitledi! Yarışmacının stratejik hamlesi damga vurdu Küçükçekmece’de dehşet anları! Dur ihtarına uymadı: Kadını böyle ezdi Saray sofralarından şiir dizelerine: Türk kahvesinin gizli kalmış hikayesi Cuma namazı saati ve kılınış şekli: Cuma günü hangi dua ve sureler okunur? 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü: Anlamı, ortaya çıkışı ve en güzel mesajlar Külliye’de sürpriz kabul: Başkan Erdoğan başarılı sporcularla görüştü 7 kişiye mezar olmuştu! Kocaeli’deki fabrika yangınında ihmaller zinciri Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri İstanbul'dan İSKİ manzaraları! Şişli'deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören'de bir ailenin evini su bastı

İstanbul'dan İSKİ manzaraları! Şişli'deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören'de bir ailenin evini su bastı

Giriş: 09.09.2022 11:37
İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı

Şişli'de kazı çalışması yapan İSKİ vatandaşları isyan ettirdi. Kaldırıma yığılan taş, toprak ve çukurlardan yürümekte sıkıntı çeken vatandaşlar hiçbir yetkilinin bu durumla ilgilenmediğini iddia etti. Öte yandan Güngören'de evini su basan aile İSKİ'yi suçladı.

Şişli Nişantaşı'nda İSKİ, BEDAŞ ve İGDAŞ kazı çalışması yaptığı sokakları düzeltmeden bırakınca vatandaşlar ve esnaf isyan etti. Kaldırıma yığılan taş, toprak ve açılan çukurların kapatılmaması nedeniyle yürümekte bile zorluk çeken vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

İddiaya göre, İSKİ, BEDAŞ ve İGDAŞ Şişli Nişantaşı Şafak ve Süleyman Nazif Sokakta boru döşemek için kazı çalışması yaptı. Çalışmalar bittiğinde çalışanlar toprakları ve taşları yığınlarını kaldırım üzerinde bırakarak gitti. Yaklaşık 6 ay önce yeraltına boru döşemek için kazılan sokaklarda çalışmalardan kalan toprak ve sökülen taşlar yol kenarlarına yığılarak sokak düzeltilmeden bırakıldı. Sokakların her yerinde açılan çukurlar nedeniyle yürümekte bile zorluk çeken vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar durumu Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne şikayette bulunsalar da bir sonuç alamadı. Mağdur olduklarını söyleyen esnaf ve vatandaşlar duruma isyan etti.

İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı

"SANKİ SOKAĞI CEZALANDIRIYORLAR"

Bu durumu defalarca kez şikayet etmelerine rağmen hiçbir karşılık bulamadıklarını ve artık bu sorunun düzeltilmesini istediğini söyleyen bir esnaf, "Sanki sokağı cezalandırıyorlar. Bu vatanın sokağı değilmiş gibi kimse ilgilenmiyor" dedi.

Kazıldıktan sonra kendi haline terk edilen sokaktaki dükkanının önünü kendi çabalarıyla düzeltmeye çalışan bir esnaf: "Durumu görüyorsunuz, vatandaş kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu sokak aşağı yukarı 2 buçuk aydır bu durumda. BEDAŞ, İSKİ ve belediye ekipleri bu sokakta kazı yapıyor. Her gün başka bir şirket geliyor. Şikayette bulunuyoruz ama çalışmalar seri ilerlemiyor. Biz de kendi imkanımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Buraya zaten 3 tane masa atıyoruz, kendimiz yapmazsak onu da atamıyoruz. Yağmur yağdığında bura hep çamur, güneşte de toz oluyor" şeklinde konuştu.

İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı

İsminin Filiz olduğunu söyleyen bir vatandaş, bölgenin ticari açıdan işlek bir yer olduğunu belirterek, "Benim gözlemlediğim kadarıyla burası elektrikle ilgili de kazıldı, İSKİ ile ilgili de kazıldı. Bu durumun 3-4 ay kadar daha devam edeceği söyleniyor ama bilmiyorum. Genel olarak şikayetler olmuştur, ben de durumdan pek memnunum diyemem. Kazı hem araçlar hem de insanlar için sıkıntılı. Müşterilerin mağazalara girip çıkması açısından problem oluyor. Yağmur yağdığında da dükkanlarımızın içini kum ve çamur basıyor. Burası işlek bir yer, tekstilciler var. Hemen arkası insanların alışveriş yaptığı Rumeli Caddesi. Bu durum müşteri gelişini kısıtlıyor" dedi.

"HİÇ KİMSE SORUMLULUK ALMIYOR"

Durumla ilgili tüm şikayetlerine rağmen bir karşılık alamadıklarını dile getiren Burhan Aslan, "Yaklaşık 5-6 ay önce İSKİ geldi, kazı yapıp su boruları döşedi. Ardından İGDAŞ gelip çalışma yaptı. Sonra bu halde bırakıp gittiler. 3 ay kadar sonra İSKİ tekrar gelip boruları yanlış döşediğini söyleyerek tekrar kazı yaptı. Yağmur yağdığı zaman burası berbat bir hal alıyor. Biz kimi ararsak herkes birbirine söylüyor. Ama kimse bizim halimizi bilmiyor. 5-6 ay kadar oldu ve yerdeki taşları bile öyle bırakmışlar. Biz kendi ellerimizle insanlar yürüyemediği için kenara koyduk. Biz çok kişiyi aradık bu konuyla alakalı. Ama kimse bakmıyor. Şişli Belediyesini aradık 'kim kazdıysa o gelip kapatacak' dedi. İBB ve Beyaz Masa'yı aradık ama herkes aynı şeyi söylüyor. İSKİ'yi aradığımızda da sorumluluk almıyor. Biz buranın eski haline dönmesini istiyoruz" dedi.

İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı

"YAĞMUR YAĞMASIN DİYE DUA EDİYORUZ"

Yaklaşık 6 ay önce kazılıp tüm şikayetlere rağmen yapılmayan Şafak Sokak sakinleri yetkililerden konuyla ilgilenmelerini bekliyor. Sokak üzerinde dükkanı bulunan bir başka esnaf ise "Burada bir yeraltı çalışması yaptılar. 6 aydan fazla zamandır sokak bu halde. İSKİ diyorlar, yeraltı boruları yeniden yapılacakmış diyorlar, doğalgaz gelecek diyorlar. Öyle kaldık. Şikayet, şikayet, şikayet! İSKİ'ye şikayet ediyoruz, belediyeye şikayet ediyoruz ama bir sonuç yok. Sanki sokağı cezalandırıyorlar, bu vatanın sokağı değilmiş gibi hiç kimse ilgilenmiyor. Herkes topu birbirine atıyor. Yağmur yağmasın diye dua ediyoruz. Bir yağmur yağıyor herkesin binası leş gibi oluyor. Şimdi bir de kış geliyor ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yolların haline baksanıza, Nişantaşı'nda böyle bir sokak olur mu?" ifadelerini kullandı.

İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı

GÜNGÖREN'DE EVİ SU BASTI! İSKİ'YE İSYAN ETTİ

İstanbul Güngören'de evini su basan aile, İSKİ ekiplerinin önceki gün sabah saatlerinde kanalizasyon şebekesinde çalışması yaptığını, su baskınının da bu nedenle olduğunu ileri sürdü.

Güngören Merkez Mahallesi Kayık Sokak'ta dün 5 katlı bir binanın bodrum katındaki daireyi su bastı. Evin sahibi İmat ve Miyase Ahmet çifti, sabah uyandığında evin sular içinde olduğunu gördüklerini belirterek, İSKİ'nin önceki gün yaptığı kanalizasyon şebekesi çalışması nedeniyle su baskınının olduğunu iddia etti.

İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı

"NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK"

İSKİ'nin çalışması nedeniyle su baskını olduğunu öne süren İmat Ahmet, "İtfaiyeyi aradık suyu tahliye etsinler diye henüz gelmediler. Yapacak bir şey yok. Ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı

"SİNİRDEN KONUŞAMAYACAK HALDEYİM"

Tüm eşyaların sular altında kaldığını ifade eden Miyase Ahmet, "Sabah uyandığımızda evimiz su altındaydı. Beyaz eşyalarım, yatak odası kullanılmaz hale geldi. Sinirden konuşamayacak haldeyim. Çocukları hemen kayınvalideme götürdüm. Ev bu halde ne yapacağız, ne yapacağız bilmiyoruz" dedi.

İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı

İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
İstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastıİstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastıİstanbul’dan İSKİ manzaraları! Şişli’deki kazı çalışması vatandaşları isyan ettirdi! Güngören’de bir ailenin evini su bastı
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
TÜRK TELEKOM REKLAM
DR REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • "Selvi Boylum Al Yazmalım" adlı filmde Samet'i kim canlandırmıştır?
  • Dünyanın tarifeli en kısa uçuşu yaklaşık kaç kilometre uzunluğundadır?
  • Saray sofralarından şiir dizelerine: Türk kahvesinin gizli kalmış hikayesi
  • Türkiye'de Ramazan Bayramı en son hangi miladi yılda iki kere yaşanmıştır?
  • Lozan Barış Konferansı sırasında TBMM'nin hükûmet görevini yürüten icra vekilleri heyetinin başvekili kimdir?
  • Türkiye'nin kara sınırı komşusu 8 taneyken BM'ye üye 193 ülke arasında 8'den fazla kara sınırı komşusu olan kaç ülke vardır?
  • UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok maç kaybeden ve en çok gol yiyen takım hangisidir?
  • Arnold Schwarzenegger "Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek" filminin senaryosunu okuyup berbat bulmuş, kime filmi övüp onun oynamasına sebep olmuştur?
  • Çeyrek altın kaç gram ağırlığındadır?
  • Cuma namazı saati ve kılınış şekli: Cuma günü hangi dua ve sureler okunur?
  • 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü: Anlamı, ortaya çıkışı ve en güzel mesajlar
  • Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS