Başkan Recep Tayyip Erdoğan milletvekillerinin sorularını yanıtladı! Sığınmacılar dönecek
Son dakika haberine göre: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin hafta sonu Kızılcahamam'da yapılan kampının son gününde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, "Biz sığınmacılarla ilgili olarak muhalefetten farklı düşünüyoruz. Zorla geri gönderme, baskı ile götürme olmaz. Biz sınırda güvenlik koridorunu genişlettikçe, onlar da ülkelerine dönecektir eninde sonunda. Daha öncekiler nasıl döndüyse öyle döneceklerdir." dedi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, anketler ve sosyal medya ile oluşturulmaya çalışılan algı operasyonlarına meydan okuyarak, "Twitter, cıvıtır. Sosyal medya ile iktidar olunmaz. Biz millete bakarız" mesajını verdi. AK Parti'nin hafta sonu Kızılcahamam'da yapılan kampının son gününde Başkan Erdoğan, milletvekillerinin sorularını yanıtladı:

SEÇİM HAZIRLIKLARI
Bu ülkeyi yönetmek o kadar kolay değil. Siz bakmayın 6'lı masa şöyleymiş böyleymiş dediğine. Kuraklık oldu, ardından salgın, sonra Rusya-Ukrayna krizi.

Tüm bunlara rağmen biz yatırımlara devam ettik, çarklar döndü. Evet dar gelirliler sıkıntıda, bunu inkâr edecek değiliz. Ama bu kesimlerle ilgili de gereken adımlar atılacak.





