A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
03 Aralık 2025, Çarşamba
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Çöldeki sır: 2 bin yıl önceki şapkanın sahibi kimdi? Arkeologlar ikiye bölündü Optik illüzyon: Herkes ağaçları görüyor, gizli fotoğrafçıyı ise bir sadece dedektif bulabilir Dizi aşkı gerçek olmuştu! Deniz Yıldızı’nın Banu ve Melih’i bakın şimdi ne yapıyor? Spotify Wrapped 2025 belli oldu! Spotify özet nasıl bakılır? İşte en çok dinlenen şarkılar Sararan beyaz çamaşırlar kar gibi parlayacak! Yarım çay bardağı eklemek yetiyor Athletic Bilbao-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? İlk bakışta İdo Tatlıses’e benzetildi! Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Nişantaşı’nda Trabzonspor - Vanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!

ahaber.com.tr Haber Merkezi
Giriş: 27.05.2022 20:59 Güncelleme: 28.05.2022 00:57
ABONE OL
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, A Haber’de canlı olarak yayınlanan Gündem Özel programına konuk oldu. Kabaktepe, siyaset gündemine dair açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu'nun Başkan Erdoğan için "kaçacak" yalanı ile ilgili sert yanıtlar veren Kabaktepe, “Bu gülünecek ifadedir. Yaptığını başkası yapacak diye anlatıyor. Başkan Erdoğan, darbeleri gördü, 15 Temmuz'u gördü ve kaçmadı. Başkan Erdoğan amasız ve fakatsız tüm darbelerin önünde duran tek kişi. Başkan Erdoğan, 28 Şubat'ta da kaçmadı, diğerlerinde de kaçmadı. Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'da tankların arasından nasıl kaçtığı ortada. Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da 'kaçacak' diyorlar. 15 Temmuz'da kaçmadığımız gibi bu topraklarda ve milli iradenin yanında yer alacağız.” dedi.

A Haber siyasi gündeme nabız tutmaya devam ediyor. "Gündem Özel" programına konuk olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, önemli açıklamalarda bulundu.

Osman Nuri Kabaktepe'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"DÜNYANIN EN BÜYÜK ÇEVRE ETKİNLİĞİ OLACAK"

(29 Mayıs Pazar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi hayata geçiyor) 29 Mayıs bizim için önemli. Bizi biz kılan bir tarih. Hükümetin bir icraatının İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümünde hayata geçiyor olması önemli. Dünyanın en büyük çevre etkinliği olacak. Milyonluk bir coşku olacak. Başkan Erdoğan'ın İstanbul ile buluşması için de önem arz ediyor. AK Parti'nin sevgisini gösteren bir temel atma töreni ve bize coşku veriyor. AK Parti'nin eser siyasetini gösteriyor. Sayın Bahçeli ve Destici de katılacak.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!

ATATÜRK HAVALİMANINI MİLLET BAHÇESİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bundan sonra söylediği cümlelerin son kullanma tarihi versin ki toplum neye itibar edeceğini bilsin.

Aynı AKM'deki (Atatürk Kültür Merkezi) yalanları gibi burayı AVM yapacaklar yalanı ortaya atmışlardı. AK Parti, Atatürk Havalimanı'na konut yapmayacak.

Fidan dikiyoruz, yeşillendiriyoruz ana muhalefet eleştiriyor. Atatürk Havalimanı ile CHP'nin sorunu vardır.

Hava alanının terminalleri ve fonksiyonları da devam ediyor.

CHP'ye şunu sormalı; daha önce evet dediğinizde bugün neden hayır diyorsunuz? 'Yapacağız' dedikleri projeye şimdi karşı çıkıyorlar.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!

KILIÇDAROĞLU'NIN BAŞKAN ERDOĞAN İÇİN "KAÇACAK" YALANI

Bu gülünecek ifadedir. Yaptığını başkası yapacak diye anlatıyor. Başkan Erdoğan, darbeleri gördü, 15 Temmuz'u gördü ve kaçmadı. Başkan Erdoğan amasız ve fakatsız tüm darbelerin önünde duran tek kişi. Başkan Erdoğan, 28 Şubat'ta da kaçmadı diğerlerinde de kaçmadı. Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'da tankların arasından nasıl kaçtığı ortada. Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da 'kaçacak' diyorlar. 15 Temmuz'da kaçmadığımız gibi bu topraklarda ve milli iradenin yanında yer alacağız.

27 MAYIS DARBESİNİN 62. YIL DÖNÜMÜ

CHP darbeyi kutsayan, milli iradeyi yok sayan bir partidir. CHP darbeleri kendi ikbali için kullanıyor. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cülerin ağzıyla konuşması bunun göstergesidir.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!

CHP'Lİ İBB'NİN İŞÇİ KIYIMI

2019'da verilen vaatler bugün nerede? 2019'da bir kişi dahi işten çıkmayacak dediler. Hala işçi kıyımına devam ediyor. Pandemi döneminde 14 bin kişi işten çıkarılıyor. İşe alınanların liyakat yöntemiyle alınmadığı ortada.

Anadolu insanı İstanbul'u İBB Başkanı'ndan daha iyi biliyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!

"2023'Ü CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK"

Tüm motivasyonumuz 2023 üzerine. 2023 seçimini Cumhurbaşkanımızın Başkan olarak kazanacağına inanıyoruz. 2023 seçimlerinin 1. partisi AK Parti'dir. 2023'te Cumhur İttifakı seçimi kazanacak ve Recep Tayyip Erdoğan Başkan olacak. 2023 seçimlerine kadar İstanbullu kardeşlerimizle en az 2-3 kere kucaklaşacağız.

6'LI MASAYA ELEŞTİRİ

Ak Parti'nin 20 yıllık başarısı milleti ile beraber olmasından kaynaklanıyor. Muhalefet bir araya gelebilmek için Recep Tayyip Erdoğan'ın varlığına muhtaç. 6'lı masa diye bir şey varsa, o masa Recep Tayyip Erdoğan var olduğu için var. Yani Erdoğan karşıtlığını çekerseniz 6'lı masa dağılıyor. Burayı kurgulayan siyaset mavi boncuk siyasetidir, CHP siyasetidir. Mesela miting yapıyorsunuz, birileri slogan atıyor. Kandil felan diyor. Ama siz Kandil'e yapılan operasyona karşı çıkıyorsunuz, Cumhuriyet'e ihanettir diyorsunuz. Ama masada Cumhuriyet'e ihanet eden İYİ Parti ile de birlikte oturuyorsunuz. CHP çıkıyor Ayasofya müze olmalı diyor. 6'lı masada müze olmamalı diyen biriyle oturuyorsunuz. Bununla siyaset olmaz.

AK Parti İstanbul İl Başkanı’ndan önemli açıklamalarAK Parti İstanbul İl Başkanı’ndan önemli açıklamalar AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğdu.

Lisans: İlahiyat Fakültesi

Yüksek lisans: Felsefe

MEB'e bağlı olarak bir süre öğretmenlik de yaptı.

Refah Partisi Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanlığı yaptı, Fazilet Partisi'nde çeşitli kademelerde bulundu.

Saadet Partisi'nde gençlik kolları genel başkanlığı yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!
A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Yine birileriyle darbe planları mı yapıyorlar da ‘kaçacak’ diyorlar!
Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
DİĞER
ASELSAN’dan sağlıkta yerli devrim: Mobil röntgen cihazı ADR-M100 göreve hazır!
Beyoğlu tacizcilerine tahliye! 30 yıl hapsi istenen iki sanık neden tahliye edildi?
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Çöldeki sır: 2 bin yıl önceki şapkanın sahibi kimdi? Arkeologlar ikiye bölündü
  • Optik illüzyon: Herkes ağaçları görüyor, gizli fotoğrafçıyı ise sadece bir dedektif bulabilir
  • Spotify Wrapped 2025 belli oldu! Spotify özet nasıl bakılır? İşte en çok dinlenen şarkılar
  • Sararan beyaz çamaşırlar kar gibi parlayacak! Yarım çay bardağı eklemek yetiyor
  • Athletic Bilbao-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?
  • Trabzonspor - Vanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  • e-YDS 2025/12 başvuru ekranı: e-YDS başvuruları başladı mı, nasıl başvurulur?
  • Jeomanyetik fırtına kapıda: NASA uyardı! Etkileri yarın başlıyor
  • KPSS 2025/2 tercihleri ne zaman, kılavuz geldi mi? KPSS P1-P2-P3 puan bilgileri
  • ZTK 4. eleme turu maç takvimi: Ziraat Türkiye Kupası maçları hangi kanalda, saat kaçta?
  • 2026 DGS başvuruları ne zaman? ÖSYM resmi takvimi duyurdu: İşte sınav tarihi
  • Demir hangi besinlerde bulunur? Enerjinizi uçuran 10 demir deposu besin
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS