İstanbul'da alarm verildi! 18 bin polis görev yapacak!

İstanbul'da alarm verildi! 18 bin polis görev yapacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında 18 bin 805 polis ve 2 bin 357 jandarmanın görev yapacağını açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı hafta sonunda 18 bin 805 polis ve 2 bin 357 jandarma ile sahada olacaklarını bildirdi.

İstanbul'da alarm verildi! 18 bin polis görev yapacak! - 1

Vali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'umuzda bu hafta sonu 18.805 polis ve 2.357 jandarma ile sahadayız." bilgisini verdi.

İstanbul'da alarm verildi! 18 bin polis görev yapacak! - 2

Yerlikaya, ayrıca sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarını, konaklama tesisleri tedbirlerini, iş yerleri açılış ve kapanış saatlerinin denetlenmesini mülki idare amirleriyle değerlendirdiklerini aktardı.

İstanbul'da alarm verildi! 18 bin polis görev yapacak! - 3

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin