TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Batman'da uçaktan indikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedaviye alındı.

TDP lideri Mustafa Sarıgül, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Batman'a gitti.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı - 1

Sabah saatlerinde uçakla Batman Havalimanı'na inen Sarıgül, rahatsızlandı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı - 2

Bunun üzerine Sarıgül, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı - 3

Burada yapılan incelemede Sarıgül'ün gıda zehirlemesi geçirdiği belirlendi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı - 4

3 saatlik tedavisinin ardından taburcu olan Sarıgül, partisinin Batman İl Kongresi'nin yapıldığı düğün salonuna geldi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı - 5

Kongrede sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Sarıgül, gıda zehirlenmesi geçirdiği ifade ederek, kendisiyle ilgilenen sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı - 6

Sarıgül, "Bugün büyük heyecanla, büyük gururla Batman'a gelmenin onurunu yaşıyoruz. Biraz gecikmeli geldim. Allah, hepimize önce sağlık versin. Gıda zehirlenmesi yaşadım. Sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür ve dua etsek azdır. 3 saat önce gerçekten bir sağlık problemiyle karşı karşıyaydım. Allah'ıma hamdolsun ki bugün bu güzel ilimizde, mütevazı ilimizde insanları yiğit olduğu mert olduğu Batman'dan bütün ulusa seslenmenin gururunu yaşıyorum" dedi.
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı - 7

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin