Karnındaki bebeğiyle katledilen Sezen Ünlü'nün gözleri başkasında görecek
Son dakika haberine göre; İzmir’de 17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü, Anıl Yolum tarafından 16 bıçak darbesiyle öldürüldü. Sezen’in babası, "Kızıma tecavüz ettiği için okulu bıraktı. Dövdüğü zaman şikayetçi olduk. Vasiyetiydi, gözlerini bağışladım" dedi.
İzmir'de 5 aylık hamile 17 yaşındaki Sezen Ünlü, dini nikahlı eşi Anıl Yolum (24) tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Önceki gün saat 23.00'te Konak ilçesinde metruk bir evde Ünlü, bir süredir ayrı olduğu Yolum ile konuşmak için bir araya geldi. Aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yolum, yanında getirdiği bıçakla genç kızı 16 yerinden bıçakladı.

Hastaneye kaldırılan talihsiz kız ve karnındaki bebeği burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yolum ise olaydan sonra polise giderek teslim oldu. Yolum'un emniyetteki ifadesinde, Ünlü ile 2 aydır sorunlar yaşadıklarını, sosyal medyaya gelen bir mesaj nedeniyle tartıştıklarını ve cinayeti bu nedenle işlediğini anlattığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Anıl Yolum çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖZLERİNİ BAĞIŞLADIM
Acılı baba Serdar Ünlü, "Benim kızımın 'Ben ölürsem gözlerimi bağışlayın' diye vasiyeti var. 'Baba ölürsem organlarımı bağışlayın' derdi. Kızımın gözlerini, korneasını bağışladım. Benim kızım böyle bir kızdı. Sağlık meslek lisesine gidiyordu. Okuyan bir kızdı. Adamın, kızımın ırzına geçtiğinden haberim yoktu. Kızımı ona vermeyecektim. 'Önemli değil, sen okulunu bitir.
18 yaşından sonra istediğinle evlen' dedim. Evlenecek yaşta değildi. 'Ben bu şekilde gezemem' deyip evlenmek istedi. Zaten sürekli tartışıyorlardı. Kızı evden dışarı salmıyordu. Kızım, 'babama gideceğim' deyince kızımı dövmüş. Ben de kızımı geri aldım. İki gözü de mordu. Darp raporu aldık, şikayetçi olduk.




