Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: 22 bin 810 kişiye adli işlem uygulandı

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: 22 bin 810 kişiye adli işlem uygulandı

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "15-22 Mart tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 22 bin 810 kişiye adli ya da idari işlem uygulanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

Covid-19 salgınıyla mücadelede kontrollü normalleşme dönemindeyiz. Bu dönemde illerimiz vaka sayılarına göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek şeklinde risk gruplarına ayrılarak tedbirler bu seviye gruplarına göre belirlenmiştir.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: 22 bin 810 kişiye adli işlem uygulandı - 1

Yeni süreçte ülke genelinde hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması 21.00-05.00 saatleri arasında devam etmektedir.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: 22 bin 810 kişiye adli işlem uygulandı - 2

Hafta sonlarında ise; düşük ve orta risk grubunda yer alan illerimizde sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında,

Yüksek ve çok yüksek risk grubundaki illerimizde ise, Cuma 21.00-Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla Cumartesi 21.00'den başlayıp Pazar günün tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00'de bitecek şekilde uygulanmaktadır.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: 22 bin 810 kişiye adli işlem uygulandı - 3

Bu kapsamda 15-22 Mart tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 22 bin 810 kişiye adli ya da idari işlem uygulanmıştır.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: 22 bin 810 kişiye adli işlem uygulandı - 4

Salgınla mücadelemiz sona erip, tam normalleşme sürecine geçinceye kadar temizlik, maske ve mesafe olmak üzere diğer kurallara uymayı sürdürmeliyiz.

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu: 22 bin 810 kişiye adli işlem uygulandı - 5

Aziz milletimize; bu süreçte göstermiş olduğu sabır, fedakârlık ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz.

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son DurumCanlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin