Pos cihazı ve çek-senet tefecilerine operasyon! 333 adrese eş zamanlı baskın yapıldı

Pos cihazı ve çek-senet tefecilerine operasyon! 333 adrese eş zamanlı baskın yapıldı

Son dakika haberine göre... Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı, 55 ilde 333 adreste eş zamanlı POS cihazı ve çek-senet tefeciliğine yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire (KOM) Başkanlığı koordinesinde bugün 55 ilde 333 adreste eş zamanlı "TEFECİLİK" operasyonu gerçekleştirildi.

Pos cihazı ve çek-senet tefecilerine operasyon! 333 adrese eş zamanlı baskın yapıldı - 1

Operasyon kapsamında yapılan çalışmalarda POS Tefeciliği ve Çek-Senet Tefeciliği yaptıkları uzun süredir KOM ekiplerince takip edilen 317 şüpheliye yönelik adli işlem başlatıldı.

Pos cihazı ve çek-senet tefecilerine operasyon! 333 adrese eş zamanlı baskın yapıldı - 2

232 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlarda, çok sayıda çek-senet, tapu, pos cihazı, sahte para, kredi kartları, uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Operasyonlar halen devam ediyor.