CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na giden dernek paravan çıktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi'nde ağırladığı FETÖ bağlantılı "Milliyetçi İmam Hatipliler Derneği"nin tabelası bile olmayan paravan dernek olduğu ortaya çıktı. A Haber ekipleri bahse konu olan derneğin adresine gitti, bakın neyle karşılaştı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden FETÖ bağlantılı sözde dernek: Tabelası bile yok Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi'nde ağırladığı FETÖ bağlantılı "Milliyetçi İmam Hatipliler Derneği"nin tabelası bile olmayan paravan dernek olduğu ortaya çıktı.
A Haber ekiplerinin gittiği adreste bir inşaat firmasının deposu bulunuyor. CHP liderine bayrak ve Kur'an veren başkan Ersin Şimşek'in ismi de dernek kurucuları arasında yok.

BİLGİLER YOK
Söz konusu dernekle ilgili internette de herhangi bir bilgiye rastlanılmaması da dikkat çekti. Birçok derneğin aksine söz konusu derneğin internet sitesi dahi bulunmuyor. Bu nedenle de derneğin kurucularının kim olduğu, kuruluş tarihi, derneğin adresi, iletişim bilgileri ve faaliyetlerine ilişkin bilgilere de ulaşılamıyor.

Ancak yapılan araştırmada, kayıtlarda derneğin adresinin Keçiören ilçesi Esertepe Mahallesi'nde göründüğü bilgisine ulaşıldı. Ancak adresteki binada böyle bir derneğin olmadığı ortaya çıktı.





