Valilik duyurdu! Yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildi

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:
Valilik duyurdu! Yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildi

Zonguldak ve Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada özel ve resmi ana okullarının yanı sıra rehabilitasyon merkezleri ve kreşlerde yarın yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

Zonguldak'ta özel ve resmi ana okullarının yanı sıra rehabilitasyon merkezleri ve kreşlerde yarın yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Valilik duyurdu! Yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildi - 1

Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle olumsuz hava koşullarının devam ettiği belirtilerek, "Yarın yüz yüze eğitime özel ve resmi ana okulları, rehabilitasyon merkezleri ve kreşlerde bir gün süreyle ara verilmiş olup, uzaktan eğitimle devam edilmesine karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Valilik duyurdu! Yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildi - 2

SAKARYA'DA DA ARA VERİLDİ

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı paylaşımda il genelinde artan kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime özel ve resmi ana okulları, rehabilitasyon merkezleri ve kreşlerde bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

Valilik duyurdu! Yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verildi - 3

Mobil uygulamalarımızı indirin