Antalya’da define avcısının Rus parası sitemi: Yevmiye bile çıkmıyor

Antalya’da define avcısının Rus parası sitemi: Yevmiye bile çıkmıyor

Antalya’nın Alanya ilçesinde detektörüyle sahile gelen bir kişi, altın, para ve değerli maden aradı. Sadece Rus parası bulabilen Hüseyin Ural, "Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor" dedi.

Turizm sezonunun yavaş yavaş bitmesiyle birlikte sahillerde yabancı turistlerin azalması, define avcılarını da sıkıntıya soktu.

Antalya’da define avcısının Rus parası sitemi: Yevmiye bile çıkmıyor - 1

Alanya ve Manavgat sahillerine detektörüyle gelerek altın, para ve değerli maden arayan 60 yaşındaki emekli Hüseyin Ural, sahil bandı boyunca sadece yüzük bulunca sitem etti.

Antalya’da define avcısının Rus parası sitemi: Yevmiye bile çıkmıyor - 2

"RUS PARASI ÇOK AMA DEĞERLİ DEĞİL"
Dalga çıktığını zannederek İncekum Plajı'na geldiğini söyleyen Ural, "Birkaç bir şey çıkar sandım ama yok.

Antalya’da define avcısının Rus parası sitemi: Yevmiye bile çıkmıyor - 3

Uzak yoldan geldim. Bu elimde gösterdiğim paraları buldum ama bundan da 5-10 TL anca çıkar. Mesela dört gün balık tuttum, balıkta yok.

Antalya’da define avcısının Rus parası sitemi: Yevmiye bile çıkmıyor - 4

Dört günde tuttuğum tek balık kuzu yavrusuydu. Bir de 2 Euro buldum Manavgat'ta. Benim makine suya girmiyor.

Antalya’da define avcısının Rus parası sitemi: Yevmiye bile çıkmıyor - 5

O yüzden kumda arıyorum. Kuvvetli dalga olmadığı sürece bir şey çıkmıyor. Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor" dedi.

A HABER UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (IOS)

A HABER UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (ANDROID)

A HABER UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN (HUAWEI)

A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin