Nevşehir Belediyesi Hatay’a ilk etapta bir tır yetişmiş fidan gönderecek
Hatay ile Trabzon'da çıkan yangınlar sonrasında tepki ve destek açıklaması yapanlardan birisi de Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Arı, Nevşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan "Belediyeler de bela okur" paylaşıma "Onlar kıracak biz onaracağız, Onlar yıkacak biz tekrar yapacağız, Onlar yakacak biz daha çok fidan dikeceğiz..." ifadeleriyle cevap verdi.
SEMA ALİM DALGIÇ / SABAH
Terör örgütü YPG/PKK'nın yandaşı sosyal medya hesapları, Hatay'da başlayan ve 3 ilçeye yayılan orman yangınlarının, "Ateşin çocukları inisiyatifi" adlı örgüt tarafından çıkarıldığını açıkladı.
"YAKAN PKK'NIN VE PKK YAKTIĞI İÇİN SUSAN HERKESİN ALLAH BELASINI VERSIN"
Nevşehir Belediyesi; sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada; "Belediyeler de bela okur. Yakan PKK'nın ve PKK yaktığı için susan herkesin Allah belasını versin" dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı da; bu hafta itibariyle ilk etapta bir tır yetişmiş fidanı Hatay'a göndereceklerini açıkladı.

ARI: "ONLAR YAKACAK BİZ DAHA ÇOK FİDAN DİKECEĞIZ..."
Rasim Arı; terör örgütü PKK'nın orman yangını çıkarmasını eleştirdi.
Arı; PKK'nın 'Biz yaktık' dediğini, Twitter tayfasının, 'Saçmalama siz yere izmarit bile atmayan sevimli şeylersiniz...' dediğini hatırlatarak, "Allah belanı versin pkk... Yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz! Narınız çıkardığınız ateşlerden de daha harlı olacak, biiznillah..." ifadelerini kullandı.



