A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
19 Aralık 2025, Cuma
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Fenerbahçe’de Alexander Sörloth defteri kapandı! İşte Kanarya’nın yeni hedefi Asgari ücrete yüzde 14’lük ek zam masada! Kulislerdeki rakam netleşti İşte Mehmet Akif Ersoy’un torbacıları! Kadınlar nasıl tuzağa çekildi? Epstein skandalında yeni gelişme! Demokratlar 68 yeni fotoğraf paylaştı Yıllar öncesinden sinyal veriyor! Uzmanlar tek tek sıraladı: Beyni içten içe tüketen altı belirti Hemen o ayarı değiştirin! Kurutma makinesindeki faturayı uçuran o detay Zihni genç tutmanın sırrı ondaymış! Kahvaltıların baş tacı: Bir dilim bile yetiyor 18 Aralık ATV yayın akışı! Kim Milyoner Olmak İster neden yok, yeni bölüm ne zaman?
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri İYİ Parti'li Levent Akçay FETÖ'nün hain darbe kalkışmasına destek vermiş

İYİ Parti'li Levent Akçay FETÖ'nün hain darbe kalkışmasına destek vermiş

Giriş: 06.04.2020 01:03 Güncelleme: 06.04.2020 01:08
İYİ Parti’li Levent Akçay FETÖ’nün hain darbe kalkışmasına destek vermiş

İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Levent Akçay'ın, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün hain darbe kalkışmasına destek verdiği ortaya çıktı. Twitter hesabından terör örgütünün darbe kalkışmasına 'film' diyen Akçay, halkın sokağa çıkmaması için çağrıda da bulunmuş. FETÖ'nün darbesini destekleyen Akçay, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan desteklerle de dalga geçti.

İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Doç. Dr. Levent Akçay'ın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişimine destek verdiği ortaya çıktı.

KENAN KIRAN / SABAH

"İLK ÖNCE YANDAŞ TELEVİZYONLARIN FİŞİNİ ÇEKSEYDİ, ERDOĞAN TELEVİZYONDAN KONUŞMAZ, DARBE OLURDU"

Doç. Dr. Levent Akçay, 16 Temmuz saat:08:54'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu'nun; "Tüm twitlerimde DARBE KÖTÜDÜR sokağa çıkma yazdım. Darbeyi sokağa çıkanlar değil polisin direnişi önledi. Daha az kayıpla atlatılabilirdi" şeklindeki açıklamasına; "Katılmıyorum. İlk önce yandaş tvlerin (televizyonların) fişini çekseydi, CB (Recep Tayyip Erdoğan) tv'den konuşamazdı halk sokağa çıkamazdı. Darbe olurdu. Net" şeklinde cevap verdi.

İYİ Parti’li Levent Akçay FETÖ’nün hain darbe kalkışmasına destek vermiş

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Doç. Dr. Levent Akçay'ın; 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaptığı paylaşımlar şöyle:
15 Temmuz 2016 saat:23.30: "İki köprüde bomba ihbarı nedeniyle trafiğe kapatıldı"
15 Temmuz 2016 saat:22.32: "'Ne oluyor darbe mi var?' diye birileri dosyaları silmeye başlamış"
15 Temmuz 2016 saat:22.35: "İnternet kapatılmıyorsa darbe yoktur"
15 Temmuz 2016 saat:22.38: "Saray medyası acayip korktu. Demin ırkçı diye muhaliflere söverken tık diye sustular. Yahu bu kadar mı korkak bunlar?

İYİ Parti’li Levent Akçay FETÖ’nün hain darbe kalkışmasına destek vermiş

"MİLLET DARBE OLACAK DİYE SEVİNİYOR"

15 Temmuz 2016 saat:22.41: "Hiçbir şey yok. Suçlu olan ..tünden korkuyor. Bu sadece bir uyarı bence"

15 Temmuz 2016 saat:22.47: "Millet ne kadar dolmuş ne kadar çaresiz kalmış ki darbe olacak diye seviniyor. 2-3 salak AKP'li de 'Evde kalmayın, silahla dışarı çıkın' diyor. Yuh"

"MASUM HALKI SOKAĞA DÖKMEYİN"

15 Temmuz 2016 saat:23.17: Levent Akçay, dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in; "Herkes sokağa... PARALELİ BOĞALIM..." şeklindeki paylaşımına; "Ne yapıyorsun başkan. Paralel internette. Masum halkı sokağa dökmeyin" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’li Levent Akçay FETÖ’nün hain darbe kalkışmasına destek vermiş

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA MHP'NİN KONGRE KARARI ALMASINI İSTEDİ

15 Temmuz 2016 saat:23.20: "Devlet Bahçeli'ye düşen görev eğer bu vatanı seviyorsa bir an önce kongre kararı almasıdır. Kaosdan bu milleti ancak MHP çıkartır"

15 Temmuz 2016 saat:23.25: "Gelişmiş ülke yolunda giderken çok eleştirdikleri Mısır'a döndük. Asker askere, halk hükümete karşı"

"KİRLİ SİYASETÇİLER YANDAŞLARINI SOKAĞA DÖKECEK"

15 Temmuz 2016 saat:23.41: "Eğer gerçekten darbe olduysa kendilerini korumak için kirli siyasetçiler yandaşlarını sokağa dökecektir"

15 Temmuz 2016 saat:23.49: Levent Akçay, radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun'un, "İstanbul, Ankara dışında olanlar gözlemlerini aktarabilir mi?" şeklindeki sorusuna, "RTE'nin (Recep Tayyip Erdoğan) Marmaris'te olduğunu savaş gemisinin oraya yanaştığını söylüyorlar" iddiasında bulundu.

"AK PARTİLİLER PARALARI ALIP KAÇMAYI MI DÜŞÜNÜYOR?"

15 Temmuz 2016 saat:23.54: "AKP'li arkadaşlar bankamatiklerde kuyruk oluşturdu. Paraları alıp kaçmayı mı düşünüyorlar? Oğlum en fazla 2000 TL veriyor bankamatik"

İYİ Parti’li Levent Akçay FETÖ’nün hain darbe kalkışmasına destek vermiş

"GÖKÇEK, AMAN YANDAŞLARINI SOKAĞA DÖKME!"

16 Temmuz 2016 saat:00:13: Levent Akçay, dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, "Yahu ne oldu. Darbe olmuş. TRT açıkladı. Aman yandaşlarını sokağa dökme. Çünkü onlar seni de satar. Dikkat" şeklinde cevap verdi.

16 Temmuz 2016 saat:00.26: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FaceTime üzerinden CNN Türk'e demeç verdiği ve darbe girişiminin, "Silahlı güçler içerisindeki küçük bir azınlığın kalkışması" olarak nitelediği ve vatandaşlardan hükümete destek için sokağa çıkmalarını istediğine yönelik açıklamada bulundu. Levent Akçay, CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın, cep telefonu üzerinden Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesini anlatan fotoğrafı kahkaha emolojisiyle paylaştı ve "Sayın CB'nin açıklaması" ifadelerini kullandı.

16 Temmuz 2016 saat:00.42: "Ben çağrıya uyup AKP'li halkın askere karşı savaşa çıkıp çıkmayacağını çok merak ediyorum"


15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN, FİLM OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

16 Temmuz 2016 saat:01.17: "Halk askeri kışlaya davet eder. Asker çekilir. Ortalık güvenliğe alınınca başkomutan tankın üzerine çıkar ve kahraman olur. Filmin adı: Vaşşş

İYİ Parti’li Levent Akçay FETÖ’nün hain darbe kalkışmasına destek vermiş

"SUÇSUZ ASKERİ FAZLA KAŞIYORSUNUZ"

16 Temmuz 2016 saat:01.48 Levent Akçay, Türkiye Gazetesi yazarı Rahim Er'in, "Vatandaş, Vatan Caddesinde tankın üstüne çıkarak darbe müteşebbisinin elinden silahını almıştır. Tanklar, arkalarına bakmadan kaçıyor" şeklindeki açıklamasına; "Kimse darbe istemiyor ama siz de suçsuz askeri fazla kaşıyorsunuz. Arkasına bakmadan kaçıyor, alınan çıkar. Dikkat" ifadelerini kullandı.

16 Temmuz saat 03.41: "Ülkenin canına okudunuz İstanbul'dan alçak uçuş savaş uçakları uçuyor"

16 Temmuz 2016 saat:10.28: "RTE (Recep Tayyip Erdoğan) herkese sms gönderdi. AKP'liler sadece kendine geldiğini sanıp gurur duyuyor. İlginç"

AKÇAY'DAN EMRE USLU'YA: İLK ÖNCE YANDAŞ TELEVİZYONLARIN FİŞİNİ ÇEKSEYDİ, HALK SOKAĞA ÇIKMAZDI

16 Temmuz 2016 saat:08.54 Levent Akçay, ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu'nun; "Tüm twitlerimde DARBE KÖTÜDÜR sokağa çıkma yazdım. Darbeyi sokağa çıkanlar değil polisin direnişi önledi. Daha az kayıpla atlatılabilirdi" şeklindeki açıklamasına; "Katılmıyorum. İlk önce yandaş tvlerin (televizyonların) fişini çekseydi, CB (Recep Tayyip Erdoğan) tv'den konuşamazdı halk sokağa çıkamazdı. Darbe olurdu. Net" ifadelerini kullandı.

17 Temmuz 2016 saat:13.39: "Hala sokağa çıkın demekten kasıtları şu: Tahminlerinden fazla komutan darbenin içinde. Dikkat diğerleri yapabilir. Anladınız mı şimdi?" (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminin ardından vatandaşları meydanlara çağırmış ve demokrasi nöbeti tutmalarını istemişti)

18 Temmuz 2016 saat: 16.16: "Anlamadığım bir şey var. Muhalefet ve iktidar hiçbir konuda anlaşamazken darbe bastırıldıktan sonra Binaliyi ayakta alkışladılar." (Dönemin Başbakanı Binali Yıldırım, Meclis'te konuşma yaptı ve Meclis'te grubu bulunan dört parti, darbe girişiminin ardından yayınladıkları ortak bildiride "Farklı görüşlerimiz olsa da hepimiz milli iradenin yanındayız" dedi.)

Fetullahçı Terör Örgütü'nün, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 249 kişi şehit oldu, 2 bin 186 kişi de yaralandı.

GÖZ DOKTORU AKÇAY, BİLİM KURULU'NUN ALDIĞI ÖNLEMLERLE DALGA GEÇTİ

İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Doç. Dr. Levent Akçay; 4 Nisan 2020 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabında, Koronavirüs Bilim Kurulu üyelerinin aldığı önlemlerle dalga geçti.

Doç. Dr. Akçay, 65 yaşından büyük kişilere sokağa çıkma yasağı konulduğunu hatırlatarak, "Mesela '65 yaşın üzeri sokağa çıkmasın' dedik. Hedef kitlesini koronavirüsün birden bire küçülttük. Virüs bir şaşırdı. Sonra dün akşam dedik ki, '20 yaşın altı çıkmasın' Virüs zaten hazırlanmıştı 65 yaş üzerine, 'İş yapamıyorum. Diğerlerini enfekte edeceğim' diye. 20 yaşında yasağını bir koyduk, koronavirüs birden şaşırdı. Yarın asal sayılarla ilgili sokağa çıkmasın diyeceğiz. Nedir bu asal sayılar. Bire ve kendisine bölünebilen mesala 43, 47 gibi rakamlar sokağa çıkmasın diyeceğiz. Niye? Amaç: Koronavirüsün kafasını karıştırmak arkadaşlar. Kafası karışacak ve en sonunda da esas yumruğu vuracağız. Diyeceğiz ki; 'Kareköküne bölünenler sokağa çıkmayacağız' Bu virus bu ülkeden gidecek. Sonra şöyle diyeceğiz ki; 'Kimsin sen, kimsin sen. Hadi başka ülkeye. Naş, naş…'" iddiasında bulundu.

Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
İşte Mehmet Akif Ersoy’un torbacıları! Kadınları nasıl tuzağa çekti?
İDEFİX REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Yıllar öncesinden sinyal veriyor! Uzmanlar tek tek sıraladı: Beyni içten içe tüketen altı belirti
  • Hemen o ayarı değiştirin! Kurutma makinesindeki faturayı uçuran o detay
  • Zihni genç tutmanın sırrı ondaymış! Kahvaltıların baş tacı: Bir dilim bile yetiyor
  • 18 Aralık ATV yayın akışı! Kim Milyoner Olmak İster neden yok, yeni bölüm ne zaman?
  • Evinizde bu eşyalar varsa dikkat! En masum görüneni bile hastalık saçıyor
  • Titanic efsanesinin gizli hazinesi! Yönetmen James Comeron servetiyle gündem oldu
  • 19 Aralık Cuma namazı saati | Cuma namazı saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir…
  • Tam bir şifa bombası çıktı! Dünyanın en sağlıklı meyvesi açıklandı: Gözümüzün önündeymiş
  • Her şeyi kendi lehine çevirebilen 3 burç: Çıkarlarını hep ön planda tutarlar
  • 19 Aralık Cuma hutbesi konusu ve tam metni: “Her Anımızı Ebedi Kazanca Dönüştürebiliriz”
  • Lekeler bile çağa ayak uydurdu! Temizlikte bilmediğiniz büyük değişim
  • DSİ 328 personel alımı başvuru ekranı: Başvuru şartları neler, kadro dağılımı belli mi?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS