MSB: Hovsep Bedoyan ve babasının katledildiğini büyük üzüntüyle öğrendik
Giriş Tarihi: 14.11.2019 Güncelleme Tarihi: 14.11.2019
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ermeni Katolik Kilisesi Papazı Sayın Hovsep Bedoyan ve babasının, menfur bir terör saldırısı sonucu katledildiğini büyük üzüntüyle öğrendik. Bölgeye barış gelmesini engellemeyi amaçlayan bu alçak terör saldırısını en şiddetli şekilde kınıyoruz." ifadelerini kullanıldı.
Milli Savunma Bakanlığı, Ermeni Katolik Kilisesi Papazı Hovsep Bedoyan ve babasının Suriye'de öldürülmesiyle ilgili açıklamada bulundu."BU ALÇAK TERÖR SALDIRISINI EN ŞİDDETLİ ŞEKİLDE KINIYORUZ"
Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Ermeni Katolik Kilisesi Papazı Sayın Hovsep BEDOYAN ve babasının, menfur bir terör saldırısı sonucu katledildiğini büyük üzüntüyle öğrendik. Bölgeye barış gelmesini engellemeyi amaçlayan bu alçak terör saldırısını en şiddetli şekilde kınıyoruz." ifadelerini kullanıldı.

Fotoğrafta: Ermeni Katolik Kilisesi Papazı Hovsep Bedoyan
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan AHABER veya ahaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
CHP'li Veli Ağbaba Diyarbakır annelerini hedef aldı!
-
8 ülkenin büyükelçisi Diyarbakır'da...
-
Erdoğan’dan İstanbul’da flaş açıklamalar
-
Başkan Erdoğan Conde ile görüştü
-
Amanos Dağları'nın kahramanları hazır!
-
Başkan Erdoğan o çağrısını yineledi
-
43 kişinin öldüğü olayla ilgili Türkiye'den taziye mesajı
-
Ekrem İmamoğlu'dan yandaşlarına üst düzey görev!
-
Muharrem İnce çileden çıktı! CHP'de kaos büyüyor...
-
9 ülkenin büyükelçisinden Diyarbakır annelerine ziyaret