A Haber - Haberler, Son Dakika Haberleri, A Haber Canlı Yayın
05 Aralık 2025, Cuma
  • CANLI YAYIN
  • Ziraat Türkiye Kupasi
  • TÜM MANŞETLER
  • SON DAKİKA
  • ÖZEL HABER
  • VİDEO
      • Programlar
      • Gündem
      • Yaşam
      • Dünya
      • Spor
      • Ekonomi
      • Kültür Sanat
      • Teknoloji
      • Otomobil
      Özel Video Arşivden Çıkan Gerçek Haber Özel Melih Altınok ile Sebep Sonuç Satır Arası Memleket Meselesi Canan Barlas ile Gündem Toplumsal Hafıza 15 Temmuz Bir insan bir hikaye Belgesel Kuşağı Klipler Portre Erkan Tan İle Sabah Ajansı Unutma Hatırla Perde Arkası Arka Plan Banu El İle Ajans Haktan Uysal İle A Haber'de Bugün Aklın Yolu Dünya Atlası
  • GALERİ
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • ÖZEL HABER
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • ANALİZ
  • YAZARLAR
  • CANLI TV
    • Tv Yayınları
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
      Radyo Yayınları
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • CANLI TV
    • TV YAYINLARI
      • A Haber
      • A Spor
      • A Para
      • Vav TV
      • A News
      • ATV
      • A2TV
      • Minika Go
      • Minika Çocuk
    • RADYO YAYINLARI
      • A Haber Radyo
      • A Spor Radyo
      • A Para Radyo
      • A News Radio
      • Radyo Turkuvaz
      • Turkuvaz Romantik
      • Turkuvaz Efsane
      • Vav Radyo
      • Radyo Soft
      • Radyo Energy
      • Turkuvaz Anadolu
      • Turkuvaz Musiki
      • Turkuvaz Nostalji
  • RESMİ İLAN
  • KLİPLER
  • ÖZEL VİDEO
  • A HABER RADYO
  • NAMAZ VAKİTLERİ
  • DİZİLER
    • Eski Diziler
      • Gül Masalı
      • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
      • Adı Sevgi
      • Kalp Yarası
      • Hercai
      • Beni Bırakma
      • Canevim
      • Gel Dese Aşk
      • Gençliğim Eyvah
      • Sen Anlat Karadeniz
      • Kimse Bilmez
      • Akıncı
      • Baş Belası
      • Bozkır Arslanı Celaleddin
      • İkimizin Sırrı
      • Maraşlı
      • Hakim
      • Bir Zamanlar Çukurova
      Kuruluş Osman
      Bir Gece Masalı
      Can Borcu
      Zembilli
      Kardelenler
      Sustalı Ceylan
      Başka Bir Gün
  • atv PROGRAMLARI
    • Müge Anlı ile Tatlı Sert Esra Erol' da Kim Milyoner Olmak İster
  • DİĞER
    • Son Dakika Özel Haber Özel Video Memurlar Yaşam Eğitim Magazin Viral Sağlık Televizyon Teknoloji Otomobil Din Tarih Klipler Analiz Portre Yazarlar
      Galeri Berat Albayrak’ın vizyonu ile enerjide tam bağımsız Türkiye! 6. sondaj gemisi Karadeniz’de görev yapacak Hafta sonu sınav var mı? 6-7 Aralık’ta hangi sınavlar yapılacak? ÖSYM, AÖF… Kararan silikon nasıl temizlenir? Banyo ve mutfak silikonlarını bembeyaz yapan 3 formül Taşacak Bu Deniz’in Zarife’si Yeşim Ceren Bozoğlu’nun eski eşi Selena’nın başrolüymüş! Pegasus’tan 9 euro’ya yurt dışı fırsatı! Biletler nasıl alınır, şartları neler? 2 çocuk annesi Buse Terim yeni aşkını cümle aleme duyurdu! 5 yaşındaki Deniz’i öldüren diş çekimi! Doktordan pes dedirten ifade Gözaltına alınan spikerler: Hande Sarıoğlu, Ela Rümeysa Cebeci, Meltem Acet kimdir?
      RSS Künye Frekanslar Arşiv Yayın Akışı Gizlilik Bildirimi Ziraat Türkiye Kupası Bize Ulaşın
  • BİZE ULAŞIN

A Haber’i
Sosyal Medyada Takip Edin

  • Apple iTunes
  • Google Play
  • Huawei App Gallery
  • Bize Ulaşın
  • Künye/İletişim
  • Veri Politikası
  • Gizlilik Bildirimi
Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Haberler Gündem Haberleri Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB'ye kiralamış! İşte belgesi

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB'ye kiralamış! İşte belgesi

Giriş: 26.10.2019 11:46 Güncelleme: 26.10.2019 12:07
Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 7 yıl önce inşasına başlanan ve Kadir Topbaş ile Mevlüt Uysal döneminde yapılan Kemerburgaz Kent Ormanı'nı bugün kendisi yapmış gibi açacak. Oysaki Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 22 Ağustos 2012’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne kiralamış. Olayın belgesi de ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün açılışı yapılacak Kemerburgaz Kent Ormanı hakkında gerçek dışı bilgiler verdiği öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu'nun; 'İmara değil halka açıyoruz' şeklinde tanıtımda bulunduğu ve kendi döneminde yapıldığını iddia ettiği Kemerburgaz Kent Ormanı'nın, Kadir Topbaş ve Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneminde yapıldığı bildirildi.

Bakanlık Ekrem İmamoğlu’nun Kemerburgaz Kent Ormanı yalanını deşifre etti |VideoBakanlık Ekrem İmamoğlu’nun Kemerburgaz Kent Ormanı yalanını deşifre etti |Video BAKANLIK EKREM İMAMOĞLU'NUN KEMERBURGAZ KENT ORMANI YALANINI DEŞİFRE ETTİ |VİDEO

KEMERBURGAZ KENT ORMANININ YAPIMINA 7 YIL ÖNCE BAŞLANMIŞ VE ORMAN HALKA AÇIK!

Kemerburgaz Kent Ormanı'nın mülkiyetinin Orman Genel Müdürlüğü'ne ait olduğu ve Orman Genel Müdürlüğü'nün söz konusu alanı 22 Ağustos 2012 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kiraya verdiği öğrenildi.
Kadir Topbaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Orman Genel Müdürlüğü'yle sözleşme yapılmış. Orman vasfında olan alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsisi yapıldıktan sonra kent ormanı niteliğine kavuşturuldu ve halka açıldı. Kiralama süresinin 10 yıl olduğu ve 3 Temmuz 2022 tarihinde sözleşmenin bittiği bildirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı; Ekrem İmamoğlu’nun Kemerburgaz Kent Ormanı yalanını ortaya çıkardı!Tarım ve Orman Bakanlığı; Ekrem İmamoğlu’nun Kemerburgaz Kent Ormanı yalanını ortaya çıkardı! TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI; EKREM İMAMOĞLU'NUN KEMERBURGAZ KENT ORMANI YALANINI ORTAYA ÇIKARDI!

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ'NİN KİTAPÇIĞINDA KENT ORMANINA İLİŞKİN FOTOĞRAF VE BİLGİLER YER ALIYOR

Kemerburgaz Kent Ormanı; İstanbul'un Eyüp ilçesinde yer alıyor. Dönemin AK Partili Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından hazırlanan 250 sayfalık kitapta, Kemerburgaz Kent Ormanı'na ilişkin fotoğraf ve bilgiler yer alıyor. 2018 yılında yayınlanan kitapçıkta, kent ormanının yüzde 85'nin bitirildiğine dikkat çekiliyor.
"Eyüp Belediyesi 2014-2019 Değer Yüklü Eserler Huzur Veren Hizmetler" başlıkta kitapçıkta, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Eyüp Belediyesi'nin 2014-2019 yılları arasında gerçekleştirdiği faaliyetler ve projeler, önümüzdeki 5 yılda (2019-2024) planlanan projeler yer alıyor.

Kitapçığın; "Kemerburgaz Avrupa Kent Ormanı-Eyüpsultan Millet Bahçesi" başlıklı bölümünde, "Toplam 5 milyon metrekare alan üzerine kurulan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz projede, üçüncü etabın yüzde 85'i tamamlandı. Projenin kalan bölümleri de en kısa sürede tamamlanacak ve kent ormanının açılışı yapılacak. Projede; binlerce metrekarelik yeşil alan, piknik, yürüyüş, organik satış, binicilik, hayvanat bahçesi, izcilik kampı ve insanı tabiatı ile buluşturan sosyal, kültürel, sportif aktivite alanları yer alıyor" ifadeleri yer alıyor.

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

GÖKSU: HER YÖNÜYLE YALAN VE İFTİRA!

SABAH'a konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın 26 Ekim 2019 Cumartesi günü yapılacak Kemerburgaz Kent Ormanı açılış daveti ilanında kullandığı ifadeye çok sert tepki gösterdi.

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

HER YÖNÜYLE YALAN VE İFTİRA!

"Kemerburgaz Kent Ormanı'nın açılış daveti ilanında hem iftira hem de akıl almaz bir yalanla karşı karşıyayız" diyen M. Tevfik Göksu, "Davette 'İmara değil halka açıyoruz' deniyor. Sanki birileri burayı imara açmaya çalışmış da kendileri kurtarmış gibi basit bir algı operasyonu yapılıyor! Bakınız bu tamamen iftira ve yalandır. Bunu söyleyebilmek için çok insafsız olmak gerekiyor. Çünkü bu alan zaten orman arazisidir. Bu arazi 2012 yılında kent parkı yapılmak üzere İBB tarafından Orman Bakanlığı'ndan devralınıyor. 2015 yılında ise kent ormanının yapımına başlanıyor. AK Parti belediyeciliği tarafından 3 yıl gibi kısa bir zamanda tamamlanan Kemerburgaz Kent Ormanı'nın sadece ve sadece açılışı kalıyor. Seçim döneminde AK Parti'nin etik siyaset anlayışı gereği açılışı yapılmayıp tehir ediliyor. Bu devasa hizmetin açılışı da bugüne kalıyor. Bizim, bu dev hizmetin açılışının yapılmasına tabii ki itirazımız yok. Olamaz da. Burada yanlış olan ve İstanbul halkının yanıltıldığı konu, geçmiş dönemde yapılan bir hizmeti kendisi yapmış ve üstelik 'imara açılmaktan kurtarmış' gibi basit bir algıya başvurmuş olmasıdır. Millete hizmet konusunda hiç bir zaman samimi olmadıkları gibi bu konuda da samimi değiller" ifadelerini kullandı.

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

"BU MU SAMİMİYET!"

"Daha geçtiğimiz hafta İBB Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından İstanbul'daki 295 bin metrekare alanın, yeşile alınması teklifine CHP Grubu 'Hayır' dedi. Bu mu samimiyet? Yine daha iki gün önce Beşiktaş'ta bulunan ağaçlık bir alanı AVM yapmak üzere satmaya çalıştılar. Bu satışa Ak Parti Grubu olarak müsaade etmedik ve Beşiktaşlılara büyük bir yeşil alan daha hediye ettik."

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

"İSTANBUL'U SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ"

"Samimi olarak şunu ifade etmek isterim ki, AK Parti Grubu olarak ilk günden bu yana İstanbul'un menfaatine olan her hizmete omuz vermekteyiz. İstanbul'un tarihine, dokusuna ve kültürüne zarar verebilecek her konuda da İstanbullu kardeşlerimizin hakkını ve hukukunu korumaya söz verdik. İstanbullu kardeşlerimiz şu konuda müsterih olsunlar ki, AK Parti Grubu olarak İstanbul'u sahipsiz bırakmayacağız. İstanbul'da yapılmaya çalışılan algı operasyonlarına ve algılarla İstanbul halkının aldatılmasına asla müsaade etmeyeceğiz."

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

MUŞ: BİZİM PROJEMIZIN ÜSTÜNE YATMIŞ!

AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş da, Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi ve "Afişte kullanılan dile bakar mısınız? Kemerburgaz Kent Ormanı'nı geçtiğimiz yıl halka açan AK Parti'dir. Hem bizim projemizin üstüne yatmış, hem de sanki geçmişte imara açılacaktı gibi bir imada bulunmuş! Ne diyeyim! Mert bir insan, su içtiği kuyuya taş atmaz.." ifadelerini kullandı.

AYDIN: 'CHP NEDİR?' DİYE SORAN OLURSA BU AFİŞİ GÖSTERİN

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın ise, "'CHP Nedir?' diye soran olursa bu afişi gösterin. Önceki Başkanın yaptığı devasa işi, hiç bir emeği olmadığı için, teşekkür ederek açmaktansa, 'İmara Değil, Halka açıyoruz!' diyerek algı yapacak kadar alçalan bir zihniyet dersiniz... Projede emeği geçen herkese teşekkürler" dedi.

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

İBB, 7 TEMMUZ 2018 TARİHİNDE KENT ORMANI İÇİN GERİ SAYIMIN BAŞLADIĞINI DUYURMUŞ!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da resmi hesabından 7 Temmuz 2018 tarihinde; "Alibeyköy Baraj Gölü'nün kuzeyindeki 5 milyon 283 bin metrekarelik alanda hayata geçireceğimiz 'Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı' projemiz ile İstanbullularımıza doğayla iç içe bir hayat sunmaya devam ediyoruz" paylaşımda bulunmuş. Söz konusu paylaşımda, Sabah, Güneş, Milliyet, Türkiye ve Akşam gazetelerinde yer alan haberlerde, Kemerburgaz Kent Ormanı'nın için geri sayımın başladığına dikkat çekiliyor.

KILIÇDAROĞLU DA, ERDOĞAN'IN AÇTIĞI PARKI 7 YIL SONRA YENİDEN AÇMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olduğu dönemde Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde açtığı park, 7 yıl sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeniden açılmıştı.

2011'de AK Partili Denizli Belediyesi'nce Merkezefendi ilçesinde inşa edilen ve Selçukbey adı verilen park, 8 Haziran 2012'de Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyaretinde toplu açılış töreniyle açıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Merkezefendi Belediyesi, geçtiğimiz haziranda vefat eden CHP Denizli Eski Milletvekili Kazım Arslan'ın isminin parka verilmesine oybirliğiyle karar verdi. Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Haziran 2012'de açılan parkın açılışını 19 Eylül 2019 tarihinde yeniden yaptı.

İşte yalanları ortaya çıkaran o belgeler:

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi
Orman Genel Müdürlüğü, Kemerburgaz Kent Ormanı’nı 2012’de İBB’ye kiralamış! İşte belgesi

Günün Manşetleri GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • ABONE OL
DİĞER
TÜRK TELEKOM REKLAM
DR REKLAM
Finans
ahaber.com.tr
  • VİDEO
  • CANLI YAYIN
  • PROGRAMLAR
    • Düşünce Atlası
    • Yaz Boz
    • Kadraj
    • Toplumsal Hafıza
    • Canan Barlas ile Gündem
    • Arka Plan
    • Memleket Meselesi
    • Seyahatname
    • Belgesel Kuşağı
    • Diplomasi
    • Söz Teması
    • Medya Dünyası
    • İş'in sırrı
    • Dijital Çağ
    • Z Raporu
    • 1.Sayfa
  • Üye Girişi
  • Üye Ol
  • A HABER ÖZEL
  • GÜNDEM
  • EKONOMİ
  • SON DAKİKA
  • YAŞAM
  • DÜNYA
  • SPOR
  • MAGAZİN
  • VİRAL
  • TEKNOLOJİ
  • OTOMOBİL
  • DİN
  • TARİH
  • SAĞLIK
  • YAZARLAR
  • VİDEO
    • Programlar
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Spor
    • Ekonomi
    • Kültür Sanat
    • Teknoloji
    • Otomobil
  • GALERİ
    • En Yeniler
    • Gündem
    • Yaşam
    • Dünya
    • Ekonomi
    • Magazin
    • Viral
    • Spor
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • İNTERNET REKLAM
  • RSS
  • BİZE ULAŞIN
  • KÜNYE/İLETİŞİM
  • VERİ POLİTİKASI
  • KARİYER
  • FREKANSLAR
  • ARŞİV
  • YAYIN AKIŞI
  • GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Daha Fazla Gör
  • Son dakika video izle
  • Son dakika haberleri
  • A Haber analiz
  • Gündem haberleri
  • Ekonomi haberleri
  • Otomobil haberleri
  • Namaz vakitleri
  • Hava durumu
  • İstanbul Yol durumu
  • Atv canlı yayın izle
  • Spor haberleri
  • Foto galeri
  • Son dakika emekli haberleri
  • Teknoloji haberleri
  • A Haber programlar
  • Sabah – Takvim yazarları oku
  • Kuruluş Osman izle
  • Gazete manşetleri
  • Instagram dondurma
  • Hafta sonu sınav var mı? 6-7 Aralık’ta hangi sınavlar yapılacak? ÖSYM, AÖF…
  • Kararan silikon nasıl temizlenir? Banyo ve mutfak silikonlarını bembeyaz yapan 3 formül
  • Pegasus’tan 9 euro’ya yurt dışı fırsatı! Biletler nasıl alınır, şartları neler?
  • Gözaltına alınan spikerler: Hande Sarıoğlu, Ela Rümeysa Cebeci, Meltem Acet kimdir?
  • Cloudflare çöktü mü, sorun ne? Cloudflare nedir, ne işe yarar?
  • 5 Aralık TV yayın akışı: Bu akşam Taşacak Bu Deniz var mı, Eleni diziden ayrıldı mı?
  • ÖSYM duyurdu: YDS/2 sınav sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı
  • Hafta sonu hava ters köşe yapacak: 10 kente kar yağacak! 6 ilde sarı ve turuncu kodlu uyarı
  • "Selvi Boylum Al Yazmalım" adlı filmde Samet'i kim canlandırmıştır?
  • Dünyanın tarifeli en kısa uçuşu yaklaşık kaç kilometre uzunluğundadır?
  • Saray sofralarından şiir dizelerine: Türk kahvesinin gizli kalmış hikayesi
  • Türkiye'de Ramazan Bayramı en son hangi miladi yılda iki kere yaşanmıştır?
  • A Haber
  • iPhone iPhone
  • Android Android
  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • Flipboard Flipboard
  • Youtube
  • RSS