Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Srebrenitsa mesajı!
Giriş:
11.07.2019
12:15
Güncelleme:
11.07.2019
12:40
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 24. yıl dönümünde Srebrenitsa soykırımı ile ilgili bir mesaj paylaştı. Erdoğan, "Avrupa'nın gözü önünde yaşanan ve 8372 masumun canına mal olan Srebrenitsa soykırımı, tarih boyunca asla unutulmayacaktır." ifadelerini kullandı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 24. yıl dönümünde soykırımı ile ilgili tüm dünyayla bir msaj paylaştı. Başkan Erdoğan, "Avrupa'nın gözü önünde yaşanan ve 8 bin 372 masumun canına mal olan Srebrenitsa soykırımı, tarih boyunca asla unutulmayacaktır" dedi.
"ASLA UNUTULMAYACAK"
Başkan Erdoğan, 'Srebrenitsa soykırımı'nın 24'üncü yıl dönümü nedeniyle Twitter hesabından açıklama yaptı. Erdoğan, şunları kaydetti:
"24'üncü yıldönümünde Srebrenitsa soykırımında şehit olan Bosnalı kardeşlerime Allah'tan rahmet, Bosna halkına başsağlığı diliyorum. Avrupa'nın gözü önünde yaşanan ve 8 bin 372 masumun canına mal olan Srebrenitsa soykırımı, tarih boyunca asla unutulmayacaktır."
GÜNÜN MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN


