Yollar kapanınca cenaze üç gün bekletildi! Aile İBB’ye tepkili
İstanbul'u etkisi altına alan kar fırtınasında Büyükşehir Belediyesi gerekli önlemleri almayınca cenaze araçları da yolda kaldı. Arnavutköy'de 24 Ocak'ta vefat eden Mehmet Keçeoğlu'nun cenazesi 3 gün bekletilince, yakınları duruma tepki gösterdi.

İstanbul kara teslim oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin önlemleri de yetersiz kalınca, yollar kapandı cenaze üç gün bekletildi.

Mehmet Keçeoğlu pazartesi günü vefat etti ancak yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapanınca cenazesi üç gün boyunca bekletildi.

Cenazeleri üç gün bekletilen aile yakınları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.

- Araçlarda sıkıntı geçtik araç yok dediler. Sonra mezar yeri açılmadı dediler mezarın girişlerinin açılmadığını beyan ettiler bunun gibi bir sürü problemlerle karşılaştık.

- Cenaze saat 2'de çıktı bir sonraki gün 6'ya kadar cenaze dışarıda dolaştı cenaze. Cenaze toprağı bekler. 3 gündür toprağı bekleyen cenaze gömülmezse bunun sorumlusu bunun cezasını çekecektir.



