TIR kasasında Avrupa hayali ile Marmaris'e geldiler! Vatandaşların dikkati göçmen kaçakçısını yakalattı
Son dakika haberine göre Muğla'nın Marmaris ilçesine Avrupa'ya geçiş hayali ile getirilen bir tır dolusu Afgan göçmen ile tır şoförünü, vatandaşların dikkati yakalattı.
Muğla'nın Marmaris ilçesi Siteler Mahallesi'nde gece saatlerinde bir tır kasasından çok sayıda insanın indiğini gören vatandaşların dikkati göçmen kaçakçısını yakalattı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri 68 düzensiz göçmen ve tır şoförünü yakalayarak emniyete götürdü. Edinilen bilgiye göre önceki akşam İstanbul'dan yola çıkan tır şoförü, tırın kasasına yüklediği ve yasa dışı yollar ile yurtdışına çıkmayı planladıkları belirlenen 68 Afgan vatandaşı Marmaris'te indirdi.
Bir tırın kasasından çıkan çocuklar ve yetişkin insanlar ise vatandaşların dikkatini çekti. O esnada yoldan geçen bir motosiklet sürücüsü insanların sağa sola dağılmalarını kaydederek durumu hemen polise bildirdi.