A HABER GALERİ
Tandırda odun ateşinde saatlerce pişiyor! Genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor
Son dakika haberine göre: Siirt'te kepekli unla hazırlanan, tandırda uzun sürede pişirilen, uzun süre bayatlamayan kuru ekmek ıslatılarak tüketiliyor. Kuru ekmek, genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor.
Giriş Tarihi: 26.04.2022 12:11
- 1
- 14
Tandırda odun ateşinde saatlerce pişiyor! Genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor
- 2
- 14
Tandırda odun ateşinde saatlerce pişiyor! Genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor
- 3
- 14
Tandırda odun ateşinde saatlerce pişiyor! Genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor
- 4
- 14
Tandırda odun ateşinde saatlerce pişiyor! Genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor
- 5
- 14
Tandırda odun ateşinde saatlerce pişiyor! Genellikle kahvaltı sofralarında otlu peynir ile tüketiliyor