A HABER GALERİ
Kuymak nasıl yapılır? İşte ustasından püf noktalarıyla uzadıkça uzayan kuymak tarifi
A Haber ekibi, iftar sofralarında farklı lezzetler denemek isteyenler için mutfağa girdi. Ustasından lezzet tüyolarını öğrendi. İşte hem iftarda hem de sahurda tüketilebilecek kuymak tarifi…
Giriş: 29.03.2024
11:28
Güncelleme: 29.03.2024
11:32
- 2
- 245
![Kuymak nasıl yapılır? İşte ustasından püf noktalarıyla uzadıkça uzayan kuymak tarifi](https://iaahbr.tmgrup.com.tr/5e7415/0/0/0/0/0/0?u=https://iahbr.tmgrup.com.tr/album/2024/03/29/gullac-nasil-yapilir-iste-ustasindan-en-lezzetli-gullac-tarifi-1711699620764.jpg&mw=730)
Kuymak denilince akla gelen isimlerden Şef-İşletmeci Serhat Kasap, kuymak tarifinin püf noktalarını A Haber'de anlattı.
İşte o açıklamalardan satır başları ve kuymak tarifi yapılışı;
- 3
- 245
![Kuymak nasıl yapılır? İşte ustasından püf noktalarıyla uzadıkça uzayan kuymak tarifi](https://iaahbr.tmgrup.com.tr/66fe5e/0/0/0/0/0/0?u=https://iahbr.tmgrup.com.tr/album/2024/03/29/gullac-nasil-yapilir-iste-ustasindan-en-lezzetli-gullac-tarifi-1711699619361.jpg&mw=730)
HEM SAHURDA HEM İFTARDA
Kuymak bence Ramazan ayının olmazsa olmazıdır. Hem iftarda hem sahurda her an yenilebilir.
Sahurda yersek tok tutar iftarda yersek sahur yaptırmaz sahurda da susatmaz rahatça yiyebiliriz.