Gisela Uysal'dan geriye acı dolu hikaye kaldı! Doğa yürüyüşünde katiliyle tanıştı
Alman asıllı 53 yaşındaki Gisela Uysal, karavanla dünyayı gezdiği eşinin kanserden ölümüyle yıkıldı. Acısını dindirmek için katıldığı doğa yürüyüşünde tanıştığı erkek arkadaşı ise onun sonu oldu. Gisela'nın öyküsü ise yürek burktu.
Balıkesir'de eski erkek arkadaşı tarafından silahla öldürülen Alman asıllı Gisela Uysal'dan (53) geriye acı dolu hayat hikayesi kaldı. Gisela ve eşi Suat Uysal karavanla dünyayı gezerken Suat Uysal kansere yakalandı. 3 yıl önce ölen Suat Uysal'ın cenazesi Akçay'a defnedildi.
Alman Gisela da ülkesine dönmeyip, eşinin mezarının olduğu yerde kaldı. Sürekli eşinin mezarını ziyaret eden Gisela, eşinin üzüntüsünü kendini doğaya vererek atmaya çalıştı. Ancak doğa yürüyüşünde tanıştığı emekli gardiyan Süleyman Karaaslan sonu oldu.
Saplantılı eski erkek arkadaşı Gisela'yı öldürüp, intihar etti. Gisela Uysal, öldükten sonra bile terk etmediği eşiyle aynı yerde toprağa verildi. Türkiye'den 1990 yılında çalışmak için Almanya'ya giden Suat Uysal orada tanıştığı Gisela ile 1992 yılında evlendi. Genç çift, bir süre Almanya'da yaşadı.
Suat Uysal'ın karavan tamiri ve imalatı işine başlamasıyla birlikte tam bir karavan tutkununa dönüşen çift, satın aldıkları bir karavanla ülke ülke gezmeye başladı.
Hollanda, İtalya ve Avusturya gibi birçok Avrupa ülkesine karavanla seyahat eden çift, yaşamlarının büyük çoğunluğunu karavanda geçirdi. Suat ve Gisela Uysal çiftinin rüya gibi hayatı, Suat Uysal'ın rahatsızlanmasıyla birlikte değişti.