Esra Erol’daki Muzaffer ve Ayşe’nin boşanma davasında ortalık karıştı! Adliye önünü birbirine kattı
Atv'nin sevilen programı Esra Erol'da Muzaffer Bey'in yaşadıkları izleyicileri ekran başına kilitledi. Adem isimli adama kaçan eşi Ayşe ile canlı yayında yüzleşen Muzaffer Bey, 3 yaşındaki çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenmişti. Boşanmaya karar veren taraflar mahkemede karşı karşıya geldi. Adliye önünde ise ortalık karıştı.
Esra Erol canlı yayında inanılmaz anlar yaşandı. Ayşe Hanım, eşi Muzaffer'i terk edip Adem isimli kişiye kaçmıştı. Mağdur koca da Esra Erol'da programına katılıp, başından geçenleri anlattı.
Esra Erol'un olaya el atmasıyla evden kaçan Ayşe Hanım bulundu. Kayıp kadın eşinin kendisine şiddet uyguladığını ileri sürerken Muzaffer Bey ise bu iddiaları yalandı.
Canlı yayında çiftin 3 yaşındaki çocukları için yapılan DNA testinin sonucu da açıklandı. Çocuğun Muzaffer Bey'den olmadığı ortaya çıktı. Bu haber mağdur adamı yıktı.
DNA testi sonucuyla yıkılan Muzaffer ile Ayşe bir kez daha Esra Erol yayınında karşı karşıya geldi.
Muzaffer Bey, Esra Erol'un 'Nasılsın' sorusunu, 'Hiç iyi değilim abla' diye yanıtladı. Daha sonra şu ifadeleri kullandı: "Dün gece hastalandım. Kalbim sıkıştı. Hastaneye gitti. İğne vurup serum taktılar. Bu beni yıktı. Ben boşanmak istiyorum…"
