Beyoğlu’nda facia! Kontrolden çıkan araç yayaların arasına girdi: O anlar kamerada
İstanbul Karaköy'de yasaklı yoldan 'U' dönüşü yapan hafif ticari araç, arkasından gelen taksinin çarpmasıyla sürücü kontrolünü kaybetti. Demir ile beton dubaları kıran araç kaldırımda yürüyen insanların arasına daldı. Facia anları saniye saniye kameralara kaydedilirken, ağaca çarparak durabilen aracın çarptığı iki şahıs yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay geçen gün saat 12.15 sularında Beyoğlu Karaköy'de yaşandı.
Cadde üzerinde 34 PT 1920 plakalı hafif ticari aracıyla seyir halinde olan şoför Yaşar Ünlü, yasak olan bir noktadaki trafik ışıklarından "U" dönüşü yaptı.
TAKSİ DURAMADI
Bu esnada 34 TDL 77 plakalı ticari taksi ile seyir halinde olan Süleyman Düşden, aracın aniden önüne çıkmasıyla duramayarak arkadan çarptı.
YAYALARIN ARASINDA DALDI
Çarpmanın etkisiyle Yaşar Ünlü idaresindeki araç, kontrolden çıkarak demir ve beton dubaları yıkarak kaldırıma çıktı. Araç o esnada kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı.
ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİLER
Aracın çarptığı kaldırımda yürüyen Yaşar Coşkun ve Yusuf Taş yaralandı. Vatandaşlar ise panikle etrafa kaçıştı. Araç da ağaca çarparak durabildi.