Beslediği boğa dehşeti yaşattı! Böyle saldırıp yere yıktı
Son dakika haberi... Denizli'nin Budan ilçesinde, kendi elleriyle beslediği boğanın saldırısına uğrayan yetiştirici yaralandı. Dehşet anları saniye saniye kameraya yansıdı.
Olay, Buldan ilçesi Kadıköy Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; kendisine ait besihanede hayvanlarını besleyen yetiştirici Hüseyin Onat, bir anda kendi eliyle besleyip büyüttüğü boğanın saldırısına uğradı.
Besihane içerisinde Onat'ı kovalamaya başlayan boğa, attığı boynuz darbesiyle çiftçiyi yere serdi.
Öfkeli boğanın boynuz darbelerine defalarca maruz kalan Hüseyin Onat, o sırada besihanede kendisine yardım etmekte olan oğlu Ali Onat'ın yardımıyla daha boğanın hışmından kurutuldu.
Hüseyin Onat, oğlu ve yakınları tarafından Buldan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Hüseyin Onat, aldığı boynuz darbesi nedeniyle başında oluşan derin kesiğe dikiş atılarak taburcu edildi.
DEV TİMSAH NEHİRDE YÜZEN ADAMI ÖLDÜRDÜ! DEHŞET DOLU ANLARI KÖYLÜLER BÖYLE GÖRÜNTÜLEDİ
Endonezya'da Berau River nehirinde yüzen bir kişi dev timsahın kurbanı oldu.