Araçlar sürüklendi karayla deniz birleşti! Selin vurduğu Bursa'da temizlik çalışmaları devam ediyor
Bursa'da etkili olan yağış sonrası gece başlayan temizlik çalışmaları günün ilk saatlerinde de devam etti. Ekipler, tıkanan kanal ve dere yataklarındaki temizlik çalışmalarına devam ederken, vatandaşlar da kendi imkanlarıyla ev ve iş yerlerini temizliyor.
Kentte etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Mudanya ilçesindeki bazı mahallelerde sağanak nedeniyle sel meydana gelmiş, Halitpaşa Mahallesi Değirmendere Caddesi'nde bulunan araçlar, banklar, saksılar ve çeşitli malzemeler suda sürüklenmişti.
Ekipler, tıkanan kanal ve dere yataklarındaki temizlik çalışmalarına devam ederken, vatandaşlar da kendi imkanlarıyla ev ve iş yerlerini temizliyor.
BUSKİ, AFAD, itfaiye ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezi ve kırsal mahallelerde sağanak nedeniyle yol ve sokaklarda oluşan çamur birikintilerinin temizlenmesi için çalışma yapıyor.