3 yaşındaki oğlu Kadir Gezer’i döve döve öldürmekten yargılanan baba Onur Gezer iddiaları reddetti! İstismar, şiddet… Her satırı kan dondurdu
Ankara'nın Altındağ ilçesinde, geçen mayıs ayında 3 yaşındaki oğlu Kadir Gezer'i döve döve öldürdüğü belirtilen Onur Gezer, mahkemeye çıktı. Daha önce de oğlunu pek çok kez kemerle dövdüğü en sonunda da piknik tüpüyle canına kıydığı ifade edilen cani baba Gezer, iddiaları kabul etmeyerek 'Kadir hayatını kaybetmeden önce düşerek kafasını çarpmıştı, sabah saatlerinde ise fenalaştı' dedi.
Ankara'da Onur Gezer, 17 Mayıs'ta fenalık geçiren oğlu Kadir Gezer'i hastaneye getirdi ve çocuğun duvardan düştüğünü öne sürdü. Kadir, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Sağlık ekipleri, çocuğun muayenesi sonrası vücudundaki izlerden kuşkulanarak durumu emniyet güçlerine ihbar etti.
MİNİK KADİR GEZER'İN İSTİMARA DA MARUZ KALDIĞI ORTAYA ÇIKTI! / VİDEO İZLE
Ardından gözaltına alınan baba Gezer, karakoldaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 'alt soydan birini kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı baba Onur Gezer hakkında 'çocuğu eziyet ederek öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açtı.
'HAYATINI KAYBETMEDEN ÖNCE DÜŞEREK KAFASINI ÇARPTI'
Ankara 34'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Onur Gezer, yakınları ve taraf avukatları katıldı. Mahkemede savunmasını yapan Gezer, oğlu Kadir'i öldürmeye yönelik bir eyleminin olmadığını, çocuğu terbiye etmek için bazen tokat attığını söyledi. Gezer, "Kadir hayatını kaybetmeden önce düşerek kafasını çarpmıştı, sabah saatlerinde ise fenalaştı" dedi.
İSTİSMAR RAPORU
Kadir'in cinsel istismara uğradığına ilişkin Adli Tıp Kurumu raporundaki detayların hatırlatılması üzerine sanık Gezer, kaşıntısının geçmesi için çocuğun vücuduna krem sürdüğünü, mahrem yerlerinde kendisine ait DNA örneklerinin bu şekilde bulaşmış olabileceğini iddia etti.
ERTELENDİ
Avukat beyanlarının ardından kararını açıklayan mahkeme, dosyadaki eksik evrakların giderilmesine, sanığın tutukluluk durumunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
İşte her satırı kan donduran olayın geçmişi...