Şenol Güneş'ten sürpriz karar! İşte Andorra Türkiye maçı ilk 11'i
İzlanda karşısında alınan bir puanla Avrupa Şampiyonası biletini kapan A Milli Takım, bu akşam Andorra deplasmanında liderlik maçına çıkacak. Fransa'nın puan kaybetmesi durumunda Andorra'dan alınacak 3 puan Türkiye'yi, gruptan lider çıkaracak. Kritik karşılaşma öncesi Şenol Güneş, ilk 11'ine son şeklini verdi. HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Fotomaç'ın haberine göre; A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 10. ve son maçında bugün deplasmanda Andorra ile karşı karşıya gelecek.
Ulusal Stadyum'da oynanacak mücadele 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak. Müsabakada, Slovak hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak.
FRANSA-ARNAVUTLUK
İzlanda ile berabere kalarak EURO 2020'ye katılma hakkı elde eden A Milli Takım, grup liderliği için Andorra maçını kazanarak, Fransa'nın deplasmanda Arnavutluk karşısında puan kaybını bekleyecek.