A HABER GALERİ
Okların hedefindeki Muğdat Çelik'ten sert gönderme: Jailson'u kovaladığım için...
Galatasaray'ın kendi sahasında Kayserispor'la 1-1 berabere kaldığı maçta kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Muğdat Çelik maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
VAR KARARI
VAR Ali Palabıyık, hakem Turgut Doman'a pozisyonu izlemesini tavsiye etti. Turgut Doman, VAR monitöründe pozisyonu izledikten sonra penaltı kararı verdi.
KIRMIZI ÇIKTI
Muğdat Çelik, Linnes'e müdahalesi sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Muğdat, Süper Lig'de ilk kırmızı kartını Galatasaray maçında gördü.
Kayserispor'da Muğdat Çelik, Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrasında yaptırdığı penaltı ve gördüğü kırmızı kart için sosyal medyada eleştiri almasına cevap verdi.
"Arkadaşların sana maçtan sonra destek çıktılar mı?" sorusuna Muğdat Çelik: "Tabii ki destek çıktılar abi ya. Niye çıkmasınlar ki? Kötü bir niyetim yok ki." yanıtını verdi.
Samet Aybaba da maç sonunda Muğdat için, "Sonuçta oyunun içinde futbolcu bunları yapabiliyor. Muğdat da bizim bir sürü şey beklediğimiz bir oyuncu. Hataları olabilir, onları düzeltmek için çalışacağız. O bizim oyuncumuz. Biz oyuncuyu kaybetmek için değil, kazanmak için her şeyi yapanlardanız." mesajını verdi.