A HABER GALERİ
Galatasaray'da sıcak günler! Viking operasyonu başladı
Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, yeni sezona defans hattını yenileyerek başlamak istiyor. Yeni yönetim Fatih Terim'in transfer raporu için temaslarını sıklaştırdı. Sağ bek ve sol bek mevkileri için uzun uğraşlar veren sarı kırmızılı yönetim, transferde Viking operasyonu başlatıyor. İşte ayrıntılar...
Galatasaray'da transfer çalışmaları, çok kalabalık bir oyuncu listesi üzerinden, Avrupa'nın dört bir yanında devam ediyor.
Görüşme yapılan oyunculardan ve kulüplerinden alınan geri dönüşler ise zaman zaman Sarı-Kırmızılılar'ın alternatif isimlere yönlenmesine yol açıyor.
TÜM ADAYLARI SICAK TUTUYORLAR
Werder Bremen forması giyen 27 yaşındaki sol bek Ludwig Augustinsson için maliyet araştırması yapan Galatasaray Yönetimi, İsveçli futbolcuyu bonservisiyle birlikte almayı planlıyor.
İTALYA'DAKİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Sağ bekte ise daha radikal bir operasyon Galatasaray'ı bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in, geçen sezon devre arasında Newcastle'dan transfer edilen, ancak beklentilerin gerisinde kalan Yedlin'in satılmasını istediği, onun yerine Danimarkalı futbolcu Jens Stryger Larsen'i işaret ettiği ortaya çıktı.
Bonservisi Udinese'de bulunan 30 yaşındaki sağ bek için de tıpkı Augustinsson'da olduğu gibi 3-4 milyon euroluk teklif düşünüldüğü bildirildi. Tarafların şu sıralarda İtalya'da görüşme halinde olduğu da gelen haberler arasında.
GÜNDEMDEKİ BİR DİĞER SAĞ BEK DE BURSASPOR'DAN İSMAİL ÇOKÇALIŞ
Fanatik'in haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, diğer devlerin de transfer gündeminde bulunan İsmail Çokçalış için temaslarını sürdürüyor. 21yaşındaki futbolcu için kulübünün 2.5-3milyon euro civarında bir beklentisi var.
Galatasaray cephesi ise bu rakamı mümkün olabildiğince aşağı çekmeye çalışıyor. Para artı takas formülü de gündemde. Fatih hocanın gözdelerinden olan İsmail, yeni alınacak yabancı sağ bekle birlikte rotasyonda düşünülüyor. Bu süreç içinde İsmail Çokçalış'ın mevcut potansiyeline ulaşması halinde hem takımın vazgeçilmezi olacağı hem de yüksek bir bedelle Avrupa'ya satılabileceği ifade ediliyor.