Fenerbahçe'de bir dönem sona eriyor! Jorge Jesus gidiyor yerine o isim geliyor | Hafta içi görüşme yapılacak
Süper Lig'in 27. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Ülker Stadı'nda konuk etti. Sarı-lacivertliler, 10 kişi kalan rakibine karşı büyük hayal kırıklığı yaşayan sahadan 4-2'lik skorla mağlup ayrıldı ve şampiyonluk yolunda yara aldı. Sarı-lacivertli taraftarlar maçın ardından başkan Ali Koç ve yönetimini istifaya davet ederken, teknik direktör Jorge Jesus'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası harika bir derbi mücadelesine sahne oldu. Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ı Ülker Stadı'nda konuk etti.
Maça etkili başlayan ve 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, bu üstünlüğünü koruyamadı ve 10 kişi kalan rakibine 4-2 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ciddi bir yara aldı.
BAŞKAN VE YÖNETİME SERT TEPKİ
Büyük üzüntü yaşayan sarı-lacivertli taraftarlar, maçın son dakikalarından itibaren başkan Ali Koç ve yönetime sert tepki gösterdi.
Müsabakanın son dakikalarında tribünlerden 'Yönetim istifa' sesleri yükselirken, tepkiler uzun süre devam etti.
JESUS DERBİLERDE KAYIP
Fenerbahçe'de tepkilerden nasibini alan bir başka isim ise, teknik direktör Jorge Jesus oldu...