A HABER GALERİ
Fatih Terim'den flaş karar! İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i
Şampiyonluk yarışında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'da gözler maç saatine çevrildi. Derbinin seyircisiz oynanacak olması nedeniyle tedirgin olan yönetim ve teknik heyet, gözünü 3 puana dikti.
Giriş Tarihi: 15.03.2020
09:40
Galatasaray'ın derbi planı belli oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, dün akşamki son antrenmanda, dev maçın taktik provasını yaptı. Teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş karşısında ileri üçlüsüne güveniyor.
Feghouli, Falcao ve Onyekuru hattı, Siyah-Beyazlı takımın savunma dengesini bozarak, skor üretmeye çalışacak. Orta sahadaki plan ise Lemina, Seri ve Ömer üçlüsüyle hem oyunu elde tutup hem de hızlı hücumlarla forvet hattını pozisyona sokmak.
Bu plan doğrultusunda en büyük desteği beklerde Mariano ile Saracchi verecek. Marcao ile Donk da oyunu geriden kurarak, Beşiktaş'ın forvetlerini üzerlerine çekmeye çalışacak.