A HABER GALERİ
Yatağında ölü bulunmuştu! Leyla Mizrahi en sevdiği çiçeklerle uğurlandı
Uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 32 yaşındaki Leyla Mizrahi, gözyaşlarıyla son yolcuğuna uğurlandı. Ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan genç kadından geriye henüz 6 aylık olan bebeği kaldı.
Giriş Tarihi: 23.12.2025
09:22
Galatasaray Kulubü'nün eski yöneticilerinden ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden Cemal Özgörkey'in yeğeni Leyla Mizrahi, uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Sosyetenin tanınan isimlerinden olan Mizrahi için dün, Levent'te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Törenine ailesi, yakınları ve dostları katıldı.
SABA TÜMER'DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM
Mizrahi'nin cenaze törenine katılan isimlerden olan sunucu ve gazeteci Saba Tümer'in oldukça üzgün olduğu görüldü.
Tümer, yakın arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla veda etti.
Kılınan cenaze namazının ardından Leyla Mizrahi'nin naaşı, Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.