Ünlü sunucu Esra Balamir’in koronavirüs testi pozitif çıktı!
Demet Akalın'ın yakın arkadaşı olan ve bir dönem evinde kalan Esra Balamir, bir arkadaşında koronavirüs tespit edilmesinin ardından kendisine de test yapıldığını ve karantinaya alındığını açıklamıştı. Test sonucu pozitif çıkması sonrası tedavi altına alınan Balamir, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
Demet Akalın ile olan dostluğuyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Esra Balamir'in bir arkadaşının corona virüs testi pozitif çıktı.
TEDAVİ GÖRMEYE BAŞLADI
Ünlü sunucu Esra Balamir, geçtiğimiz günlerde "Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı. Maalesef arkadaşım da pozitif çıktı. Bana da test yaptılar. Sanırım benimde pozitif" demişti. Test sonucu çıkan Esra Balamir'den kötü haber geldi.
Yeni bir açıklama yaparak test sonucunun pozitif çıktığını söyleyen Balamir, "Tedavi oluyorum. Eve ilaç getiriyorlar" dedi.
TEŞHİS KONULAMAYAN HASTALIĞI İLE MÜCADELE EDİYORDU
Geçtiğimiz aralık ayında bir alışveriş merkezinin çıkışında objektiflere takılan Esra Balamir, yılladır teşhis konulamayan hastalığı ile mücadele ettiğini söylemişti.
Balamir, "Tedavim devam ediyor. Cerrahpaşa'da 6 haftada bir yatış yapıyorum. Tedavimde damar yolundan ilaç veriliyor. Uzun yıllar, hatta ömür boyu almak zorunda kalabilirim. Bu da benim kaderimde varmış, her şey Allah'tan. Buna da şükür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.