A HABER GALERİ
Survivor'da Ünlüler adası karıştı: Ben artık yokum!
Survivor'da dün akşam yaşanan eleme heyecanının ardından ünlüler adasında ortalık karıştı. Konseyde Mert'in stratejisinin suya düşmesi sonrası Aycan bütün köprüleri attı. Yakın arkadaşı Aycan'ın gitmesine çok üzülen Aycan yeni bölüm tanıtımında Mert'e meydan okudu.
Survivor'ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yaşanan eleme konseyinde adaya veda eden isim Aşkım oldu. Böylece ünlüler takımı 6 kişi kaldı.
Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Gönüllüler eleme adayı olarak Berkan'ı çıkardı. İkinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kaybetti.
Zekası ve stratejik hamleleriyle tanınan Mert Öcal, dokunulmaz oyununu kaybedince SMS sıralamasında yüksek olduğunu söyleyerek kendi adını yazdırdı ve ilk eleme adayı oldu.
Kendi takımından en yüksek oy alan isimlerini potaya sokmak isteyen Mert'in planı ise suya düştü. Öcal'ın yanlış stratejisi sonucu adaya veda eden isim Aşkım oldu. Aşkım'ın elendiğini duyan Aycan ise gözyaşlarına hakim olamadı.
Ardından yayınlanan Survivor 68. bölüm fragmanında ise yakın arkadaşının gitmesine üzülen Aycan, Mert'e sert çıktı.
Mert'in yaptığı stratejiyi eleştiren Aycan, "Yaptığı strateji kendisini kurtarmak içindi. Onlar strateji yapmak istiyorlarsa yapsınlar. Bundan sonra ben yokum. Alacağım kararlar onları da üzebilir" diyerek meydan okudu.