A HABER GALERİ
Selen Görgüzel’den boşanıyor mu? Hamdi Alkan'dan imalı yanıt
Hamdi Alkan Nişantaşı'nda bir pasajda görüntülendi. Selen Görgüzel'le evliliğinde kriz olduğu iddia edilen Alkan, boşanma iddialarına imalı yanıt verdi. Aynı akşam Kuruçeşme'de bir mekanda 43'üncü yaşını kutlayan Selen Görgüzel de eşiyle ilgili sorulara 'Hamdi çantacım değil. Sürekli yanımda dolaşamaz' dedi.
Hamdi Alkan, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir pasajda objektiflere yansıdı. Hayli tedirgin olduğu görülen Alkan'a son dönemde eşi Selen Görgüzel'le evliliklerinde büyük kriz olduğu ve bir süredir evlerini ayırdıkları iddiaları soruldu.
'HAYATTA BİR ANAM KALDI'
Son günlerde aralarındaki sorunları aşamadıkları ve eşi Görgüzel'e boşanma davası açacağı söylenen ünlü isim, basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine şöyle konuştu.
Alkan, "Bir şey söyleyeceğim memlekette daha önemli mevzular var. Hepinizi çok seviyorum. Annem yoğun bakımda şu an başka boyuttayım, her an haber gelebilir. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen hanımın doğum günü var ona sorun" ifadelerini kullandı.
'EVLİLİKTE KRİZ' İDDİASI
Hamdi Alkan'ın, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kendi doğum gününde yaptığı paylaşımın altına eşi Selen Görgüzel'den yorum ve beğeni gelmemiş, bu hamleyle ikilinin evliliklerindeki kriz iddialarını güçlendirmişti.
"HAMDİ ÇANTACIM DEĞİL"
Aynı akşam Kuruçeşme'de bir mekanda 43'üncü yaşını kutlayan Selen Görgüzel'e eşinin sorulması üzerine; ''Hamdi Alkan benim eşim. Ayrıca Türkiye'nin en önemli sanatçılarından. Benim eşim olması dışında onun da projeleri var. Kendisi şu an bir sette. İşi biter bitmez gelecek" dedi.
Ünlü isim, sözlerine; "Ayrıca benim bütün sahnelerimde 'Hamdi nerede?' Sorusu çok soruluyor. Biz evde karı koca, onun dışında işleri ayrı olan profesyonelleriz. Kendisi benim asistanım ya da menajerim değil. Her sahnemde benim çantacım gibi sürekli yanımda dolaşamaz. Ama işlerini bitirdikten sonra yanıma gelecek" diye devam etti.
Gazetecilerin, ''Demet Akalın ve Okan kurt sürekli beraberler. Sizce Demet Akalı, Okan Bey'i her yere taşıyor mu?'' sorusuna, ''Onlar iş anlamında da beraberler. Benim eşimde işten anlıyor olsa çalışır mıydım? Hayır çalışmazdım. Ben kocamı iş alanımda, sürekli yanımda istemiyorum'' diyerek son noktayı koydu.
ALKAN DA KATILDI
Gündüz Nişantaşı'nda görüntülenen ve eşinin doğum günü partisine "Giderim herhalde" yanıtını veren Hamdi Alkan da kutlamada yerini aldı.
