A HABER GALERİ
Örnek oldular! Ayşe Tolga'nın imdadına eski eşi Marsel Eskinazi koştu
Ayşe Tolga ve eski eşi Marsel Eskinazi herkese örnek oldu. Tolga, kızının okulu değişince yeni bir eve taşınmak zorunda kaldı. İmdadına ise eski kocası yetişti. İş insanı Marsel Eskinazi, yedi günde yeni bir ev bularak eski eşine hediye etti. Her gün şiddet olaylarıyla anılan eski karı-kocalar cephesinden bu kez iyi bir haber geldi.
Giriş Tarihi: 24.03.2022
09:31
Her gün şiddet olaylarıyla anılan eski karı-kocalar cephesinden bu kez iyi bir haber geldi! Ayşe Tolga, 2008 yılında iş insanı Marsel Eskinazi ile evlendi.
Çiftin bu evlilikten Can Yael isminde bir kızları oldu. Ancak çift, fikir uyuşmazlığı nedeniyle 2013 yılında yollarını ayırdı. Karı-koca buna rağmen çocukları için ilişkilerini bozmadı.
7 GÜN İÇİNDE SORUNU ÇÖZDÜ
Ayşe Tolga, kızının yeni okuluna yakın bir muhitte ev arayışına girdi. Ancak bütçesine uygun bir ev bulamadı. Haberi alan eski koca, hemen devreye girip lüks bir ev buldu ve satın alıp Tolga'ya hediye etti.
