MasterChef’te diskalifiye şoku! Yemeğini tadamadılar

Masterchef'te yarışmacılar 3. tura geçmek için mücadele ederken yeni bölüme yaşanan diskalifiye damga vurdu. Üçlü düello elemelerinin yapıldığı ikinci turda şeflerin karşısına çıkan Oktay Uğur, yaptığı hata sonrası yarışmadan elendi. Şefler, Uğur'un yemeğini tadamadı.

MasterChef’te diskalifiye şoku! Yemeğini tadamadılar 1

MasterChef'te yeni sezon heyecanı başladı. Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu yarışmada ikinci tur elemeleri büyük bir heyecanla sürerken yaşanan diskalifiye geceye damga vurdu.

MasterChef’te diskalifiye şoku! Yemeğini tadamadılar 2

3. tura kalmak için mücadele eden yarışmacı Oktay Uğur, talihsiz bir durumla karşı karşıya kaldı.

MasterChef’te diskalifiye şoku! Yemeğini tadamadılar 3

TERİ DAMLADI

Hamur yoğuran genç yarışmacı, heyecan ve stüdyodaki spotlar nedeniyle terledi. Oktay'ın kafasından damlayan terleri yoğurduğu hamura karıştı.

MasterChef’te diskalifiye şoku! Yemeğini tadamadılar 4

MEHMET YALÇINKAYA UYARDI

Yarışmacının aşırı terlemesinden şüphelenen ve bu konuda sık sık Oktay Uğur'u uyaran Mehmet Yalçınkaya, kamera kayıtlarını inceledi.

MasterChef’te diskalifiye şoku! Yemeğini tadamadılar 5

YEMEĞİNİ TATMADI

Şef Yalçınkaya, yarışmacının ter damlalarının iki defa hamura aktığını fark etti. Ünlü şef, hijyenik bir sıkıntı olduğu gerekçesiyle Oktay'ın yemeği tatmadı.

MasterChef’te diskalifiye şoku! Yemeğini tadamadılar 6

STÜDYODAN GÖNDERİLDİ

Böylece yarışmacı Oktay Uğur, yaşadığı talihsiz olayla birlikte; ikinci turda MasterChef stüdyosundan gönderildi.

MasterChef’te diskalifiye şoku! Yemeğini tadamadılar 7
A Haber
Mobil uygulamalarımızı indirin