Masterchef jürisi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'i aldattı mı? Demirbilek'in 500 bin euroluk inadı

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden olan İtalyan şef Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in boşanma süreci çıkmaza girdi. Anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, tazminatta anlaşamayınca boşanma davasını açamadı.

Masterchef jürisi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'i aldattı mı? Demirbilek'in 500 bin euroluk inadı 1

MasterChef yarışmasının sempatik jüri üyelerinden olan İtalyan şef Danilo Zanna, 2012 yılında İstanbul'a tatile geldiği sırada Tuğçe Demirbilek'le tanışıp kalmaya karar vermişti. Aynı yıl nikah masasına oturan çift, 2013 yılında da oğulları Zeno Tibet'i kucaklarına almıştı.

Masterchef jürisi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'i aldattı mı? Demirbilek'in 500 bin euroluk inadı 2

Sempatikliğiyle kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Zanna, son olarak boşanma iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Masterchef jürisi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'i aldattı mı? Demirbilek'in 500 bin euroluk inadı 3

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in boşanma süreci çıkmaza girdi. Anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, tazminatta anlaşamayınca boşanma davasını açamadı.

Masterchef jürisi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'i aldattı mı? Demirbilek'in 500 bin euroluk inadı 4

1 MİLYON EURO İNADI

Danilo Zanna, eşine Etiler'deki evi, oğullarının velayetini, eğitim masraflarını ve ayda 20 bin TL nafakanın yanı sıra boşanma tazminatı olarak 500 bin euro vermeyi teklif etti.

Bu teklifi kabul etmeyen Tuğçe Demirbilek, dokuz yıllık evlilikleri için İtalyan şeften 1 milyon euro tazminat talep etti. Rakamı fazla bulan Zanna, 500 bin euroda ısrar ettiği için protokol tıkandı!

Masterchef jürisi Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'i aldattı mı? Demirbilek'in 500 bin euroluk inadı 5

Hürriyet'in haberine görte; anlaşmalı boşanmak isteyen ikili, henüz 'anlaşamadığı' için boşanma davası açamadı. Hâlâ boşanma protokolü üzerinde tartışan iki isim, tazminat konusunda hemfikir olamadı!