A HABER GALERİ
Kobra Murat’ın bağırsağı çatladı! Ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı
Kobra Murat'tan sevenlerini üzen haber geldi. Belçika'dan döndüğü sırada uçakta rahatsızlanan ünlü isim, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bağırsak çatlaması yaşadığının tespit edilmesi üzerine apar topar ameliyata alındı. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini ve iyileşme sürecinin de bir ayı bulacağını söyleyen Kobra Murat, hastaneden yaptığı paylaşımla sevenlerinden dua ve helallik istedi.
Şov dünyasının eğlendiren ismi Kobra Murat Belçika dönüşünde soluğu hastaneden aldı. Durumu acil olan Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı.
Hastane odasından paylaşım yapan Kobra Murat, "Tüm sevenlerime hakkımı helal ediyorum. Sizlerde bana haklarınızı helal edin dualarınızı gönderin. Sağlıklı bereketli şanslı kısmetli huzurlu ömürler diliyorum. İnşallah bu ameliyatı atlatırım. Dualarınızı bekliyorum. Kobra Murat'tan sonsuz sevgiler saygılar selamlar. Allah'a emanet olun." ifadelerini kullandı.
BAĞIRSAĞI ÇATLADI
Kobra Murat paylaştığı videoda şu sözleri söyledi:
"Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış."
