Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'dan dikkat çeken Pınar Gültekin paylaşımı! Anne babalara böyle seslendi
Giriş Tarihi:
27 yaşındaki Pınar Gültekin'in eski sevgilisi tarafından vahşice öldürülmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Pınar Gültekin'in ölümü sosyal medyayı ayağa kaldırırken Sinem Kobal da yaşananlar sonrası sessiz kalmadı. Hamileliğinde 6'ncı ayı geride bırakan ve kızını kucağına almak için gün sayan Kobal, yaptığı paylaşımla anne ve babalara seslendi.

Hamileliğinde 6'ncı ayı geride bırakan Sinem Kobal, Pınar Gültekin cinayetinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kızını kucağına almak için gün sayan Sinem Kobal, 27 yaşındaki Pınar Gültekin'den gelen acı haberden sonra, "Oğullarınıza sevmeyi öğretin" paylaşımı ile dikkat çekti.






