İbrahim Tatlıses’ten milyonluk anlaşma! Konser başına servet kazanacak
12 yıl aranın ardından Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde 3 gün üst üste konser veren İbrahim Tatlıses, yeni bir konser anlaşmasına imza attığı iler sürüldü. Belarus'taki bir otelle altı konser için anlaşan Tatlıses'in dudak uçuklatan bir rakama el sıkıştığı iddia edildi.

Uğradığı silahlı saldırının ardından 12 yıl aradan sonra ilk konserini veren, müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği arabesk müziğin yaşayan efsanesi İbrahim Tatlıses'e adeta talih kuşu kondu.

Kuruçeşme Açıkhava'da üç gün üst üste sahneye çıkan ve biletleri günler öncesinden tükenen Tatlıses, yoğun ilgi karşısında organizatörleri de harekete geçirdi.

YENİ ANLAŞMA YAPTI
Konserlerinde dünden bugüne klasikleşmiş şarkılarını seslendiren 69 yaşındaki sanatçının, önceki gün milyonluk bir anlaşma için masaya oturduğu iddia edildi.

7 MİLYON TL!
Akşam gazetesinin haberine göre; 'İmparator' lakabıyla tanınan şarkıcı, ilk yurtdışı konseri için Belarus'taki bir otelle el sıkıştı. Tatlıses, altı konser için toplam yedi milyon TL kazanacak.

'İbo Show' programının ardından sevenlerinin konseri özlemini de dindiren ve seyircilerin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ettiği İbrahim Tatlıses, ilk yurtdışı konserini Belarus'ta verecek.





