Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat

Giriş Tarihi:

Hülya Avşar'ın 2007 yılından beri almak istediği ada için rekor fiyat istendi. Yaz aylarını Ayvalık'ta geçiren Hülya Avşar, Ayvalık'a ait 22 adadan biri olan Çiçek Adası'nı almak için harekete geçmişti. Adanın sahibi olan Hatırlı Ailesi'nin ada için rekor fiyat istemesi üzerine ada hayalinden tamamen vazgeçti.

Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat 1

Hülya Avşar'ın, ada alma hayali bir kez daha suya düştü…

Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat 2

Yaz sezonunu Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki lüks villasında geçiren 56 yaşındaki sanatçı, 2007 yılında Ayvalık'a bağlı olan Çiçek Adası'nı satın almaya çalışmıştı.

Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat 3

YILDIZLARA ÖZENMİŞTİ

Teklifi az bulan ada sahibi Hatırlı Ailesi ise geçtiğimiz yıllarda rakamı 105 milyon liraya çıkarmıştı. Ada hayalini rafa kaldıran Hülya Avşar'a ise bir üzücü haber daha geldi.

Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat 4

Adanın sahipleri özellikle Katarlı zengin işadamlarından gelen talepler üzerine satış rakamını 105'ten 135 milyon liraya çıkardıklarını duyurdu. Dünya starları gibi ada sahibi olmak isteyen Avşar da yıllardır süre gelen hayalini aklından çıkarmak zorunda kaldı.

Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat 5

Ayvalık'ta, 'Yerli Robinsonlar' olarak anılan Afacan çifti, yıllardır Çiçek Adası'nda yaşıyor. İkili, adanın bakımıyla ilgileniyor.

Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat 6

Avşar'ın istediği Çiçek Adası, Ayvalık'ın 400 metre açığında bulunuyor. 1929 yılında Selanik'ten göç eden Hatırlı Ailesi'nin sahibi olduğu ada, zeytin ağaçlarıyla kaplı.

Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat 7

Ayvalık'ın 22 adasından biri olan Çiçek Adası, huzur dolu atmosferi ve çiçek çeşitliliğiyle adeta göz kamaştırıyor.

Hülya Avşar'ın hayali suya düştü! Çiçek Adası için rekor fiyat 8

Avşar, o dönem 8 milyon euro istenen adaya 4 milyon euro teklif etmişti.

Mobil uygulamalarımızı indirin