Hülya Avşar'ın hastanelik ettiği Ertuğrul Postoğlu o sahneyi anlattı
Hülya Avşar, senaryo gereği tokat attığı rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu'nun çene kemiğini çıkarmıştı. Tedavi altına alınan Postoğlu, o sahnede neler yaşandığını anlattı. Postoğlu, sahnenin gerçekçi olması için Avşar'ı kendisinin hırslandırdığını açıkladı.
Hülya Avşar ile Ertuğrul Postoğlu'nun rol aldığı 'Masumiyet' dizisinin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yeni bölüm çekimlerine, Fenerbahçe-Beşiktaş rekabeti damgasını vurdu.
Dizide 'Hale Ilgaz' karakterine hayat veren Avşar'ın, senaryo gereği eşi 'İsmail Ilgaz' rolünü oynayan Ertuğrul Postoğlu'na tokat atması gerekiyordu.
"KARTAL PENÇESİ NE YAPABİLİR Kİ?"
Postoğlu, sahnenin gerçekçi olması için Avşar'a, "Daha hızlı ve sert vur" dedi. Avşar'ın çekindiğini gören oyuncu, sanatçıyı hırslandırmak için "Zaten Kartal pençesi, bir Fenerbahçeliye ne yapabilir ki?" diye sordu.